Oj, det var inte igår...

Måste uppdatera här lite så man har något att läsa när man är gammal och grå ;) hehe.. 
Ja, förra veckan så skrev man ju på anställningsavtal - tillsvidaretjänst!!! Woho! 
 
Mitt första heltids/tillsvidaretjänst :D känns grymt bra! Tryggt om inget annat..
Det är lite struligt just nu, men det beror på att det varit/är semestertider och vi inte har någon backup ifall vi skulle bli sjuka/annan frånvaro, så det blir nog bättre när alla är tillbaka. 
 
Snart fyller man år också, hehe.. Känns jättebra att det inte blir nå röj i år utan en lugn middag med mina vänner (tråkigt bara att inte alla kan följa med, men så är det i vuxenvärlden, buhu).. Man är tydligen vuxen när man fyller 23 ;) Fyfan vad gammal man börjar bli.. Lite skönt men ändå sorgligt, vill ju egentligen vara en partypingla som inte bryr sig om något, men känner att jag inte har orken för det, haha! 
 
Nu vet jag inte vad jag babblar om... 
 
Åter till uppdateringen. Jag, Dan, Mary, Katti & Krille var på Marys pärons landställe i helgen. Såååå jävla skönt att komma bort en stund och bara göra massa roliga saker! Och vara ute och spela badminton, kubb och andra roliga saker. Få friskluft, äta god mat och bara umgås. Man blir så glad för det lilla nu för tiden! 
 
Sedan var det kalas för Nella på söndag eftermiddag. Av mig och Dan fick hon jättesöta babykläder till hennes lilla flicka som kommer till världen i januari. Magen växer snabbt nu! :) 
 
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, måste hoppa in i duschen nu, svettades som en jude på gymmet. Och sedan en snabbis till mataffären och köpa knäckebröd och nektariner till frullen imorgon ;) 
 
TTYL! Ciao. 
 
/ Ems.
 
 

RSS 2.0