Fammo var barnvakt

Igår var fammo barnvakt till H för första gången, det gick superbra och hon var så glad över att få passa Hugo! :) 

Jag och Dan åkte och tittade på ett hus i Glömsta/Huddinge, men det var inget för oss, långt ut i skogen och lite för litet... Bara fortsätta leta! Ska på visning på ett radhus i Trångsund nästa måndag, får se om det kan vara något! Vi ville buda på ett annat radhus i samma område för en vecka sedan men då hade vi inte värderat vår lgh än och visste inte hur mycket vi kunde få låna av banken... 

Nu får vi låna 4,5 miljoner om vi har en kontantinsats på 350.000, så vi får se vad det blir. Antingen hus eller radhus, men båda är sjukt dyrt att köpa :O Ialla fall i de områdena vi vill bo. 

/ Ems.

Måndag

Idag sov Hugo i 3,5 timmar på morgonen. Trött kille! När han vaknade så mötte vi Albin och sanera och åkte till Globen, fikade och kikade runt i några affärer :) Sedan drog vi in till Hornstull och köpte varsitt parasoll till vagnarna! Nu sitter våra små killar skyddade från solens strålar, hehe.. 

När vi kom hem fick Hugo bada med pappan. Han älskar att bada! Så kul att plaska :D Nu sussar han sedan typ 2 timmar tillbaka, och jag har hunnit baka kanelbullar till Albins kalas på lördag :) 

Är helt slut, så det blir nog läggdags för mig också snart. Ciao! 

/ Ems.

Bada i diskhon för första ggn



Så jäkla sööööt! Han älskar att plaska, det var helt dyngsurt runt diskhon, haha! Mammas lilla älskling!!!! <3

/ Ems.

Hugo smakar jordgubbe





Nomnom! 

/ Ems.

Ute hela dagen

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Sååå härligt väder! Sol och värme :-) Vi gick till en lekpark med H och lekte medan vi väntade på S, M & Albie. Hugo hade jätteroligt! Vi gungade, åkte rutschkana, och lite linbana med pappans hjälp hehe ;-) 

Sedan mötte vi polarna och gick till Bandängen. En park med lite djur. Hugo somnade så fort vi kom dit men Albie tyckte det var superkul att titta på djuren, hihi! Efter det blev det promenad hem igen. Jag och Dan ville fortsätta vara ute men ville byta kläder då det var så varmt. Så vi gick hem och bytte om, men då somnade Hugo, så vi stannade hemma och städade/rensade lite! Och Dan la äntligen golv i klädkammaren, wiho! Vi ska ha mäklaren här som ska värdera vår lgh, på onsdag. Så vill fixa iordning så mycket vi kan/hinner tills dess. 









/ Ems.

Min skatt tar selfies






Sötisen ville ta några selfies ;-) 

/ Ems.

Hugos första påsk

Igår var vi hos Jimmy och Lina på påsklunch, 18 vuxna och 8 barn. Fullt hus! Och ljudvolymen... Den ska vi inte tala om! Vi var helt slut efter 5 timmar där, så då åkte vi hem och lagade pizza, mums! 

Idag ska vi hem till min moster på påskmiddag. Mysigt! Blir lite lugnare där! Bara 3 barn än så länge och äldsta är bara 2,5 år så det är inte så mycket spring eller hög volym ;-) hehe... Skönare tycker jag! Vi ska inte vara där förrän kl 15, så jag vet inte vad vi ska hitta på till dess. Nu ska Dan tydligen hoppa ner i ett bad, haha... Så jag får väl roa mig själv, Hugo sover. Zzzz... 




Bilder från påsklunchen igår. 

Talk to you later bloggish! 

/ Ems.

Babysim med moster

Hej! Nu var det länge sedan jag skrev här... Sorry! Tiden rusar iväg, hinner inte alls med! 

Hugo har lärt sig sitta korta stunder helt själv, utan stöd. Så duktig! Han är nu ca 5,5 månader :-) Väger ca 8,5 kilo och är 67 cm lång! Stora killen :-*

Idag var vi på babysim, moster följde med för papi är på Bajen-match. Det var sista gången idag och Hugo fick dyka 2 ggr, men det var inte så roligt... Men han var duktig ändå! Lilla hjärtat. Det var kul att bada och simma iaf, han sprattlar som en liten fisk i vattnet ;D hihi! 





/ Ems.

Gunga för första gången

I söndags fick Hugo gunga för första gången. Det var kul! 











/ Ems.

Hm...

H låg på rygg på kudden och tittade babblarna, jag gick ut i köket i nån minut och när jag kom tillbaka låg han såhär... 



Slut på att lämna den här lilla busungen ensam! 

/ Ems.

5 mån vaccin

Idag har vi varit på BVC. Hugo väger nu 8,3 kilo och är 67 cm lång! Stora killen! Nästan ikapp Albie xD Snuttarna! 

Det var även dags för 5 mån-vaccin. Min stackars kille... Men han var sååå duktig! Han skrek till vid första sprutan och sedan skrek han liiiite till vid andra, men sedan var det bra! Han blev lugn direkt när det var klart, sååå stolt! Mammas duktiga lilla kille <3 

Mamman är inte så duktig däremot... Var tvungen att köpa lite godis innan vi gick hem B-) faaaan! Jag som tvingade Sanera att gå med på "inget godis mån-tors"... I pakten ingick även läsk och fika, det gick också åt helvete kan jag säga... Skit också B-) Kommer aldrig kunna sluta med det :( bajs!!! 

Nu ligger min lilla snutte bredvid mig i soffan och sussar medan jag moffar godis och läsk... 



/ Ems.

RSS 2.0