Bubbi ramlat igen

Tja tja bloggen! 

Har inte orkat/haft tid att skriva så mycket på senaste, lite tråkigt för då kan man ju inte gå tillbaka och läsa vad vi gjorde denna sommar. Men men.. 

Idag åkte vi ner till nynäs och skulle möta Lina, Jimmy & Emilia. Carina fällde med också. Innan vi åkte till hamnen åkte vi till dollarstore, vi tog inte ut Hugos vagn för han skulle få åka korg. Han gjorde det en gång med mormor och tyckte det var skitkul! Det var lika roligt denna gång, han log och skrattade :) Han hoppade till och med för att han var så glad, och när han hoppade i korgen flög handtaget ur Dans hand och bubbi föll rakt ner i stengolvet med en sån jäääävla duns... Mitt hjärta stannade. Inom mig hade jag panik men allt jag kunde tänka på var att inte visa Hugo hur rädd jag blev. Han sökte efter mig och hade ögonkontakt, han tittade på mig för att se hur jag reagerade på det som hände, så jag försökte vara lugn. Tar honom i min famn (Dan tog upp honom först från golvet), och då ser jag att han har blod på läppen, när han skriker ser jag att hela munnen är full med blod :( Paniiiik... Försöker verkligen hålla tillbaka gråten och paniken i min röst! Tycker det gick ganska bra men jag var sååå ledsen inombords och ville bara gråta och få min bebis att bli glad igen och slippa ha ont :( 

Vi gick ut till bilen och gav Hugo tröst och vatten medan Carina handlade klart. Sedan kom hon ut med en gosesnutte och ett gosedjur till Hugo, då blev han gladare. Mammas lilla hjärta <3 Dan hade såååå dåligt samvete att han inte höll i korgen hårdare, men det är ju sånt som händer, man tror ju inte att en 9-månaders är stark nog att få korgen att välta, men det kunde han.. 

Som tur är gick allting bra med Hugo iaf, trots lite blod och smärta :( Mammas prins! <3 

/ Ems. 

RSS 2.0