Today it is monday

Idag är det måndag, och vad ska man göra idag? Vettefan.
Jag vill fixa iordning på mitt rum! Blir galen. Vill inte bo som det ser ut nu. Usch...
Förresten, idag är sista dagen man får pant för alla varumärken tillverkade av Coca-Cola. Det ni! ;)



/ Ems.

Singing bee

Ems står i köket och fixar mat. Bell står i hallen. Hon kommer ut i köket och försöker hålla sig för skratt. "Vad är det?" frågar jag. Bell: *asgarv* Dan sitter i vardagsrummet och sjunger "you got the sweetest ass in the world..." för sig själv!

Idol-Dan? I don't think so ;)

/ Ems.

What the fuck..?



Vad i hela friden gör jag med mitt ben...? En av Saneras favoritbilder ;)

/ Ems.

Jude och neger

Ems och Sanera hade mys ikväll. Behöver jag ens nämna att chips, dip, powerking och cola-light var inblandat? En självklarhet om man heter Sanera & Ems (a). Skulle kolla fotboll, Sanera ville se matchen, finalen eller vad det nu var, men blev inte så mycket tittande (vilket inte gjorde så mycket för Saneras pappa uppdaterade oss med skrik ifrån vardagsrummet när det blev mål/nära mål), vi satt och kollade gamla bilder på hennes dator istället. Haha! Och läste gamla inlägg i min blogg, haha fyfan vilka roliga människor vi är xD den bästa (läs sämsta) humorn eveeeer!

Ems & Sanera, a long time ago.
En Ems - med kort hår?!
Sanera & Ems, pluttisar.

/ Ems.

Lyckad jakt

Jag har hittat den.
Den perfekta sovkudden.
Jag kommer sova så gott inatt.
Inget kan väcka mig.
Förutom ifall judesanera är i farten.
Hon väcker allt och alla, även de som sovit i tusen år.
Med hennes rapar.

/ Ems.

Sunday

Today it is Sunday. Bara så ni vet ;)
Sanera är fast ute på Dalarö. Surprise? Nej, hon lyckas med allt ;) haha!
Ems är skittrött, why? Ingen som vet. Tröööött. Som en jude...
Fan vad judigt. Eh. Idag? På jakt efter den perfekta sovkudden. Hoppas jag.

/ Ems.

Idag är det lördag

Idag har jag inte gjort något speciellt. Var ute och åkte med mamma, köpte godis till kvällen. Sedan var jag ute och åkte med pappa på jakt efter saker till mitt rum, men hittade inget kul.

Ikväll ska jag hem till Katti och kolla på film, antagligen På smällen :)
Sanera säger att hon är en häxa (vilket stämmer bra ;D hihi) och att hon kan trolla bort tråkmonstret i mig, som inte vill festa stup i kvarten, men det tvivlar jag starkt på att hon kan lyckas med :D

/ Ems.

Friday night

Glömde bort att berätta att jag varit hos hudläkaren imorse också. Jag har tydligen ett brustet blodkärl(?) i ansiktet som man endast kan få bort genom laser. Spännande.

Satt nyss och kollade på Scream på tv med Sanera (typ halva), skrek som en jävla jude. Ja, jag blir skitskraj även fast det är värsta b-filmen... Råkade väcka morsan (som ligger och sover så sött i soffan brevid) med ett judeskrik - jag skriker som en galning, FYI (for your information). Vi hade myskväll (snarare svullarkväll ^^ fet som en jävla jude), med brie, godis, chips & dip, och även grillad majs och potatis. Vi är lite wierd när det gäller snacks. Höhö.

Nästa helg - Kryssning? Fekke-majsan kirrar fest? We will see. Spännande.

Nej, nu är det sovtajm för min del. Och inge mer Scream. Haha, kom precis på att filmen faktiskt heter scream och att jag screamar när jag ser den. Komiskt.



Nae, good night - sleep tight!
/ Ems.

Klippning

Idag har jag och min syster varit i Handen och klippt oss. Det blev inte så stor skillnad, men nu är det slitna borta iaf, äntligen! Köpte även en svart t-shirt och ett skärp ;)

/ Ems.

Good morning in english

Sanera, vitrockarna - the whiterocks, are coming to get you. Eeh, you are så fucking knäpp so that det inte går att save:a, haha! :D Nej, jag bara kidding. Emmi fixar, mohahahaha! (a)


Detta är Saneras lillasyster,
som ni ser har hon redan börjat
ta efter sin storasyster Sanera. Illa ;)


/ Ems.

Idag är det tisdag

Idag har jag varit i bodarna i Nynäshamn med mamma, handlat kryddor och fisk. Sedan åkte vi och hämtade Bell vid tåget inne i stan, eftersom hon kom hem från Liseberg. Efter det har jag bara varit hemma och tagit det heeeelt lugnt ;) Riktigt skönt!

Nu ska jag åter till sängen och kolla på tv. Ciao!
/ Ems.

Här kommer den...

...efterlängtade uppdateringen om midsommaraftonen!

Som ni vet var jag, Sanera, Viper-Majsan och Moa hemma hos mig och förkrökade. Man brukar ju kanske inte supa sig dyngrak på förfesten, men vi är i en klass för sig. Skål hit och skål dit, ramsa hit och ramsa dit - och vips(!) så hade vi skålat och ramsat klart, iaf på förfesten ^^
Det var snack om att jag skulle ha mina röda skor på mig, , men jag beslöt mig - precis innan vi gick - för att ta mina ormskinnsmönstrade istället , det kanske inte syns så bra på bilderna, men båda skorna har rätt så hög klack, och jag var rätt så full = utmärkt kombination! Och nu till poängen med mitt (o)intressanta skoval - när Ems, Majsan & Moa skulle lämna festen (Sanera körde bortamatch och stannade kvar på några, eller för många, öl till) så säger Sanera: Jaha, tog du dina ormskinnsskor?
Ems: Men nej, jag tog ju de röda!
Sanera:
Jaha, då är det någon som har likadana ormskinn som dig :D
Ems: Jaha, vad roligt! *tar ormskinnsskorna och börjar sätta på mig de*
Sanera: Nej nej, Ems... Det där är inte dina, du har ju dina röda!
Ems: Meh nej, jag tog ju ormskinn, de har jag ju haft hela tiden!
Sanera: Jahaaaa...
Full som en kastrull?

När vi kommer till festen - vad är det första Majsan gör?
Jo, hon snor någons glasögon (alltid!)... Och det gjorde visst jag med (a)

Tre glasögonormar.

Sedan blir det lite knepigt. Ni som känner mig kanske vet varför. No tidsbegrepp on the fylla. Riktigt jobbigt ibland! Typ som när jag tror att jag är skitkorkad och ringer Dan på midsommar och säger att jag ska komma upp till honom (typ mitt i natten, när han har sin skönhetssömn - sorry!), och han säger: Okej, men ring när du är där nere så jag kan öppna genom porttelefonen. Och jag ringer upp en minut senare och säger att jag är framme - från mobilen. KORKAD! Bara det att det inte var en minut senare (mitt tidsbegrepp...). Dan hade tydligen suttit vaken och väntat på mig i över en halvtimme, innan jag ringde upp igen. Vad gjorde jag denna långa halvtimme, som för mig verkade vara en minut...? Det är en fråga jag aldrig kommer få svar på :D

En sista grej innan jag avrundar det här "lite skitlånga" inlägget; jag har ett jävla mystiskt blåmärke på knäet, liknar lite det jag hade från Elins student. Men det roliga är att jag inte minns att jag har ramlat den kvällen, förutom en gång, men det blåmärket jag fick då sitter på höften.... Och det ömmar på svanskotan. Det ska kännas att man lever!

/ Ems.

Tråkig människa

Danbanan gillar inte porrsms. "Det är inte min grej", som han sa.
Vem fan gillar inte att få porriga sms?

Pssst, jag gillar.. Skicka ett, sexy ;)
/ Ems.

Bio igår

Var ju på bio igår med Sanera, Lisen & Elin.
Vi såg Sex and the city-filmen, skiiiitbra!
Men självklart ska jag och Sanera "förstöra" filmen (a)

Mitt i en ganska sorglig scen kurrar Saneras mage så högt att det ekar i hela biosalongen. NO KIDDING. Hon tänker för sig själv: Tur att Emmi inte hörde... Så tittar hon åt sidan, på mig, som sitter och ASGARVAR, men försöker hålla det inne för det är ju en sorglig scen. Och då brister Sanera ut i asflabb. Slutar med att både jag och hon inte kan hålla oss, utan tårarna sprutar åt alla håll (som alltid när vi börjar asgarva), sminket rinner och det börjar bli jävligt ansträngande för magmusklerna, folk skriker (tydligen? jag hörde inget men Sanera gjorde ;D) att vi ska hålla käften. Men det är fan inte så lätt när man får skrattanfall á la Sanera & Ems.


1 ½ år gammal bild på skrattmajorna.

/ Ems.


Gammalt och nytt

Mitt knä efter Elins student.
Kusin Robin på sin student.
Viper-Majsan, utklädd as usual.
Det krävs en viss talang för att decka på det här sättet. Två anonyma på midsommar.
Familj + grannar, midsommarafton.
En Viper-majsan & en Ems är ute och "klubbar på Candy". Klyftigt.
En neger.
Vi är med på noterna. Saneramera, Emspems, Binikanini.

/ Ems.

Sagt av icke-skogåsbo...

"Fest i Skogås? Då är man väl död...?"

Nog för att vi är lite tuffare än er på landet, men...
Kom igen, det är inget judeland vi pratar om ;)
/ Ems.

Surprise

Och gissa vad Ems gjorde nyss? Jo, hon hällde tvål på tandborsten. (Då är man trött.)

Vaknade kvart i tio imorse, tänkte för mig själv att "nu går jag upp, skönt att vakna i tid". Självklart somnar jag om, vaknade 12.35 igen. Mami gjorde visst samma sak. Det är farligt att ha sommarlov, haha!

Snart ska mams och jag till Sickla. Handla puder till mig. Hihi (a)


/ Ems.

Dålig uppdatering

Sorry folks (a) Har mått som en jude(!!!) så därför har jag inte orkat uppdatera om midsommaraftonen. Kommer tyvärr inte göra det idag heller (a) Förlåt mina trogna läsare ;)

Trött som en neger, men snart är det middag med mams, paps & Sanera, nudlar och revbensspjäll, jummie! Haha! Efter det blir det bioooo, Sex and the city-filmen, ohyeah ;D Ems, Sanera, Lisen & Elin på nya äventyr...



Så vi kanske hörs inatt när jag kommer hem, om jag orkar skriva något då dvs (a).

Pusspuss ;)
/ Ems.

MIDSOMMAR YOU ASSHOLES!

Fyfan nu är det draaaaaaaaag!
Ems, Sanera, Mysan & Moa sitter och super jääärnet här hemma ;)
Ohyeah, go girls ;) Haha, liiiiite full... Får rätta till vart annat ord, och skärpa mig lite när jag skriver, hihi! Hoppas ni har lika kul som vi har ;D Ohyeah sexy!

Majsan, Moa & Sanera hälsar, you asses! Ohyeah!
/ Ems. Signar ut, slut! Over and out....

Ohyeah sexy

Idag har det varit först en snabbis till Farsta C med Lisen-fisen och Sanera-mera, sedan vidare till staden. Sanera skulle bara byta en par skor, men det blev en del shopping också.

Efter det bar det hemåt, blev grekisk mat från Athena Kolgrill, mami's briljanta idé :D


Inne på restaurangen Athena Kolgrill i Hammarby Sjöstad.

På med lite "bus" och upp till Sanera för att sanera. Ja, städa alltså.
Hon har inte dammat sedan hon flyttade dit typ, och det syntes och kändes kan jag säga.
Tusen berg av skräp och onödiga "kan-komma-till-nytta-saker"...
Damm flög runt i hela rummet så näsborrarna blev igentäppta.
Ögonen sved. Ryggen gjorde ont (tungt att stå och hålla i den där skräp-påsen...)
Men hon gjorde ett bra jobb, lilla Sanera.
Lite sanerat blev det iaf ;) Så nu kan hon vara i sitt rum och känna ro & harmoni.
Inte jag dock, blir fortfarande lite stressad av alla saker hon sparar på...

Nae, nu är det snart läggdags. Upp i tid imorgon, tror jag ;)
Godnatt allesammans!
/ Ems.


Imorgon är det midsommar

Idag blir det förmodligen Farsta C med Sanera och hennes lillasyster Lisen-fisen :D hihi
Om de blir klara någon gång, dvs... Familjen segpropp!

Igår blev det nattlig promenad med Sanera & Lisen, skojigt! Men dock var jag stendöd när jag kom hem, var ju redan trött innan hon tvingade ut mig ^^

/ Ems.

Nattmössan

Nu är det good night som gäller för min del.
Fick ett erbjudande nyss av Sanera, om att åka iväg på utflykt.
Men icke, Ems går fortfarande på penicillin och kan icke festa som en dåre.
Och hon är väääldigt trött just nu ;p


En sådan här pratar jag ofta i. Nattmössan. Ni vet - "prata i nattmössan".

Yeah... Nej, nu är det sovdags.
(Pssst, ni har ingen aning om hur många gånger jag var tvungen att skriva om/rätta till vartannat ord i detta inlägget pga sömnbrist. Det var många ggr...).

Over and out!
/ Emsi-pemsi.

Midsommar

What happens on midsommar? Det återstår att se!
Om de jävlarna bara kunde bestämma sig för vad det ska bli för väder!
Ena dagen säger de att det blir sol, och andra dagen ska det regna...
Är ju mycket enklare att planera om man visste hur vädret blev :/ Men men...


Hoppas det blir sol på midsommar.

Kommer nog tyvärr inte få fira med alla mina närmsta vänner,
då vi har olika planer för kvällen :( Men vi får se, man vet aldrig :)

/ Ems.

Home

Nu är jag hemma från shoppingen! Det blev några fynd...
En tröja med dragkedja, en liten väska, ögonskuggor, en sjal och ballerinaskor :)

/ Ems.

Mot staden!

Strax ska jag in mot staden för lite (eller kanske mycket?) shopping! Med Kattilation ;)
See you later!

/ Ems.

Dagen

Snart är denna dagen slut. Om en och en halv timme för att vara exakt.
Och idag har jag inte gjort någonting, bara latat mig.
Var aldrig med Katti då hon var tvungen att jobba över.
Ska till stan med henne imorgon istället och hoppas på att jag hittar något skoj ;)

Nej, nu ska jag sysselsätta mig med annat ;) Ciao!
/ Ems.

GE MIG!!!!


/ Ems.

Tuffingar!

Kom till mamma...

/ Ems.

Hm

Jag längtar efter nya skor... Igen. Som alltid. 24/7.

/ Ems.

Tisdag

Idag ska jag leka med Kattilation. Får se vad vi hittar på för bus :)
Och idag fyller även Saneras pappa år - grattis!

Har precis tryckt i mig ett lass med glass.
Nu blir det fan svältning framöver alltså,
kommer fan svälla upp som en jävla ballong snart!



En annan intressant sak är att jag sov till kl 13 idag :O
Fattar inte hur det gick till. Somnade typ vid halv tolv.
Var helt död när jag gick och la mig...
Jag förstår verkligen inte hur jag kunde sova så länge.
Trodde det var ett skämt när jag vaknade och kollade på klockan!

Nae, kanske är dags att klä på sig nu? (a)
Ciao!

/ Ems.

Var med Sanera ett tag, hon gick nyss :)
Vi tog en liten prommis och åt chips & dip...

Jag är dödstrött.
Och jag menar DÖDStrött. Läggdags.
Rakt av.

/ Ems.

Glass i stora lass

Tryckte nyss i mig ett halvt paket glass.
Mår GRYMT illa.



/ Ems.

Msn:ar...

Gallaccio; säger (14:17): bra jobbat judesvin
Sanera; fnissssss säger (14:17): käfteh negerbarn

Kärleksfullt.
/ Ems.

Jag är ensam hemma...

Står och håller på med stereon och hör ett konstigt ljud...
När jag kommer in i badrummet är det fullt med vattenstänk överallt...
Tänkte inte mer på det. Torkar bara bort det...
Så jag börjar hänga tvätten.
Då SPRUTAR det ut vatten i båda våra badrum från toaletterna och avloppen :O
Gissa om jag höll på att skita på mig!!!!

Nu är mamma påväg hem från jobbet som tur är.
Fan, blev ju livrädd.

/ Ems.

Städdag

Denna dagen har jag utsett som min städdag.
Gjorde en liten lista igårkväll på vad som behövs göras.
Låter ju inte som världens roligaste syssla,
men det är så jävla skönt sen när det är klart!

Grattis till Mickis förresten, som klarade körkortsteorin idag!
Hoppas det blir körkort snart :D

/ Ems.

För er som vill veta...

Fullt namn: Emelie Alexandra Gallaccio.
Piercingar: I örat.
Tatueringar: Inte än.
Du samlar på: Skor!
Hur tidigt stiger du upp: Då jag vaknar.
Vad ska du göra ikväll: Fixa lite på rummet.
Vad är du allergisk mot: Ingenting vad jag vet.
Använder du hårspray: Ibland.
Kan du stå på händerna: Eh, nej.
Favoritserie: Prison break, såklart!
Håkan Hellström eller The Ark: Ingen utav de.
Salt eller socker: Salt.
Gillar du ketchup: Ja.
Är du glad nu: Ohyes.
Var du glad igår: Det tror jag nog.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nae.
Vad dansar du till: Bra musik.
Stockholm är: Fint.
Göteborg är: Inte lika fint som Sthlm(?)
Kan du sjunga: Ja, men inte så vackert.
Mer värt än guld: Min familj och mina vänner :)
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti of course!
Ett land jag vill besöka: Thailand.

Godnatt!
/ Ems.

Det börjar bra...

Började att plocka iordning lite på rummet.
Fyfan vad mycket skräp man samlar på sig.
"Bra-att-ha-saker...", jovisst. Or not, in english.
Eh, läggdags nu va? Japp.
Snart iaf ;)

/ Ems.

Sanera mera

Sanera is a neeerd. Hon säger: Skriv inget dumt som jag kommer få ångra sen.
Undrar ni vad det kan vara? Hemliiiiiiiiiis!

Haha skoja... att du var en papegoja :D
/ Ems.

Kööör bara

Övningskörning med mami idag. Hihi!
Vi körde bort mot Flaten och mami trodde nästan vi var vilse, haha.
Åkte ut på "landet" också (Vidja) och spanade in hur Lotta bodde.
Har aldrig varit där ute förut :) Det var trevligt.
Sedan åkte vi tillbaka igen, till Trångsund.
Handlade lite mera till ikväll. Mamma ska ha hudvårdsparty.
Trevlans, trevlans. Nu blir det till att slänga sig i soffan
och smälta thaimaten vi tryckte i oss, som blev över från igår. Tihi!

/ Ems.

Idag är det söndag

Tråk-söndag. Inga planer.

/ Ems.

On drugs?


Lika barn leka bäst. Eh, cp:n...? Love you anyway honey! ;)

/ Ems.

Cp

Usch vad trist det är att gå på penicillin.
Speciellt när ens morsa påminner en hela tiden om att man inte får dricka alkohol.

Vid middagen...
Mami: Ska du också ha vin?
Ems: Men jag går ju på penicillin...?
Mami: Aa, just det, sorry.

Några minuter senare...
Mami: Ska jag hälla ut det sista vinet? Eller du kanske vill dricka det?
Ems: Jag går fortfarande på penicillin.
Mami: Haha oj, just det...

Några timmar senare...
Mami: Jag ska nog ta lite mer vin. Ska inte du ha?
Ems: Men!!!!!!!!!
Mami: Just det, förlåt...


Skulle ju inte sitta helt fel med ett glas vitt just nu. Men nej, det går ju icke....

/ Ems.

Sweeeden

Är egentligen inte så värst intresserad.
Ville bara att Sverige skulla vinna. Men icke.
Sverige förlorade fotbollen idag. Hur gick det till?
Jävla spanjorer.

Men men... Älskar Sverige lika mycket ändå ;)

/ Ems.

Lördag

Idag var jag på Plantagen och något annat trädgårds ställe i Skarpnäck med mamma, Carro & Jonna. Vi köpte en stor kruka som vi ska plantera ett japanskt träd i och lite blommor runt omkring. Och en jasmine-buske. De doftar ju så himla gott! Jonna skulle köpa smultron, men råkade köpa vita smultron. Snopet!


Vita smultron. Ovanligt?

Efter det åkte jag och mamma på kalas i Vendelsö. Mammas kompis barn fyller 20, så vi var där och grattade henne. Sedan åkte vi förbi en thairestaurang på Sockenplan och köpte hem lite stark mat. Mums! Och innan dess var vi faktiskt i en thai-affär i Vega och handlade lite smått och gott från Thailand. Mmm!

Nu sitter vi framför tvn och myser med thaimat, sedan blir det godis. Hihihi ;)
/ Ems.

I forgot to tell you

Har ju glömt att nämna att min far och min lillasyster åkte till Spanien tidigt imorse. Så nu är det bara jag och mami här hemma. Suuuperskönt! Thaimat hela veckan. Oh yeah.

De kommer hem på självaste Midsommarafton. Syyynd.
Ingen ro och ingen vila för dom inte. Då jävlar är det endast röj som gäller!



/ Ems.

Herregud vad jobbigt...

Jag skojar inte. Detta är faktiskt inte ett skämt. Jag lovar.
Jag har ett stort jävla äckligt problem.
Det är riktigt stoooooort. Ett problem alltså. Som jag har.
Som jag egentligen inte vill ha. För det är rätt så jobbigt.
Föräldrarna klagar. Som satan. Det finns ingen plats för mitt problem.
Det finns ingen ekonomi för mitt problem. Helt allvarigt. Vad gör man?

Jag är kär. I tusentals, kanske miljontals, skor. Som jag förmodligen aldrig kommer äga.
Det finns ingen plats. Ingen plats för mitt kära beroende. Det är ett beroende.
Om jag inte hade mer vett skulle jag sälja allt jag har och köpt skor för pengarna, varenda krona.
Det är kört. Jag är olycklig. Jag får inte mina skor. Fuck... (a)



/ Ems.



Trist som satan

Så jäkla trist. Alla andra drar iväg på fest eller ut på krogen.
Ems sitter hemma. Med halsfluss. En fredagkväll.
Och på lördag. Och hela nästa vecka.
Tyck synd om mig. Snälla...

Nästa fredag är det Midsommarafton.
Då är det fanimej rajtan tajtan även fast man går på penicillin!
Håll i dig levern. Det kommer bli tufft! Som satan.

/ Ems.

Dags för en update

Gårdagens händelser:
Fick besök från Borås, och från Tumba. Jeanette hade med sig alla sina tre barn, Louise, Maximus och Melvin. Maximus och Melvin levde loppan här hemma. Så kl 8 imorse var det väckning. Skulle följa stackars morgontrötta Louise till tåget också.

Dagens händelser:
Sedan bar det iväg till Farsta C för lite "Stockholms-shopping". Vi åt på Burger King, som tydligen inte finns i Borås. Köpte en stickad kofta från Indiska, cute ;) Mamma köpte en kofta till sig också, och en ljuslykta vi kan ha när vi sitter ute på altanen. Sedan skjutsade vi Boråsarna till t-centralen och styrde Volvon mot Sickla köpkvarter. Där hittade vi dock inte så mycket. Ett par spets stay-ups blev det till mig, en hårfärg till mamma. Och lite fika. Sedan åkte vi vidare till Handen C, där blev det lite mera shopping. En ödla i trä som vi ska hänga upp på planket på altanen och fyra vinglas i present. Just det, vi köpte en concealerpensel, ett "brush-on" nagellack och Sverige-lösnaglar också. Hihi!



Så lite shopping blev det allt!
/ Ems.

No more pain

Kan det vara sant? Jag har inte ont i halsen längre :D
Tre penicillintabletter senare och jag tror att jag är botad! Det är som vanligt...
Höll dessutom på att ta en överdos alvedon igår, men mamma skrämde mig med att det påverkar levern... Och den vill jag ju inte skada, ska ju förfan kunna dricka alkohol hela sommarn utan problem :D


Muuums!

Idag kommer besök hit ända från Borås. Min mors barndomsvän, rättare sagt.
Och vad jag har förstått så tar hon med sig sina två yngsta söner också. Skojigt!
Så ikväll blir det grillning här hemma på nya altanen!

Och just nu smsar jag med Sanera. Hon tänkte ta en powernap (på ca. 27 timmar).
Men den lilla mördarmopsen ska inte få sova. Jag är sällskapssjuk (a)
Lockar henne med lite brie så kanske hon kommer ;D

Och Danbanan - varför svarar du inte på sms? :O Hoppas det inte har hänt något!
Jag blir faktiskt orolig.

/ Ems.

Knapra, knapra, knapra...

Knaprar alvedon. Knaprar penicillin. Knaprar alla möjliga olika halstabletter. Knaprar, knaprar, knaprar... Jag gör fan inget annat! Kan jag inte bara bli friiisk? Usch. Detta är det tråkigaste som finns - att vara sjuk.

Godnatt.
/ Ems.

Men...

FYFAN, JAG DÖÖÖÖR! Save me. Så jävla fucking boring. Ass.
Assholeeeeeee.

/ Ems.

Okej

Dagens händelser:

  • Går fram och tillbaka här hemma och funderar över vad jag ska göra
  • Försökte städa, men allting står redan helt perfekt, inte en enda stökig fläck
  • Började dammsuga lite smått, men det tog för mycket på krafterna
  • Sitter här och svettas ihjäl av febern
  • Funderar på att gå ut med soporna, då har jag iaf något att göra...
/ Ems.

Sucksssss

Jag är måttligt road...

Sitter i min ensamhet och lyssnar på the voice på radion. Roligare har man ju haft...

/ Ems.

Såklart...

Min vanliga tur när det gäller sjukdomar...
Vaknade kl 5 imorse av att min hals typ hade blivit bortspräng med en atombomb. Gjorde så jävlaaa ont, så jag kunde fan inte sova. Var ju bara att pallra sig iväg till farbror (tant) doktorn.

Så... Var hos doktorn imorse. En jävla massa störiga småskitar i väntrummet. Jobbigt. Ems has no tålamod. Tant doktor frågade varför jag trodde att jag hade halsfluss och mitt svar blev: Eh, jag har jävligt ont och har vita prickar på halsmandlarna. Hon tittade en sekund. Sedan var det klart. Halsfluss. Fuuuuck! Åh, jag vill inte vara sjuk :( Det är så jävla tråkigt....

Skuttade iväg till centrum för att hämta ut min medicin, köpte en isglass. Och brie. Och solbullar. Och en kall latte. Men... Har ju ont i halsen, så det blev inte så mycket ätande. Hm... Kollade på film istället med lillsyrran, Beck - Enslingen. Rätt så bra. Och sen drog hon iväg till Farsta. Och jag får stanna hemma, är ju sjuk :'(

Tyck synd om mig (a) haha...
/ Ems.

Funny bunny

Idag är det tydligen Sverige-match. Alla kollar. Eller inte alla, inte jag. Hihi.
Verkar som om man begår ett brott bara för att man inte kollar på fotbollen, folk blir ju tokiga när man avslöjar att man inte är ett dugg intresserad. Haha! Aja, heja Sverige!



Eh, idag var jag med Sanera, Bini & Hello Kitty. Hon spydde på Sanera och mig.
Hello Kitty alltså, inte Bini ;) Men det gör inget, för hon är så söt ändå, lilla Kitty! Och Bini också såklart :) De drack vin och jag drack läsk. För jag är sjuk :( Stackars mig...
Tack för den supergoda smoothien, Bini! Men jag fick ju aldrig se din sko-samling :O

Nu har jag jätteont i halsen. Trösta mig!
Knaprar alvedon som en jävla dåre, kommer väl råka ta en överdos snart. Blä.
Men en glad nyhet är att jag lagt upp bilder från senaste kryssningen på Facebook nu,
så spana in vettja!

Längtar till midsommar. Suuuuuuupa! Ohyeah.
Not alkis. Just sugen (a) (Suck-one, in english). Haha, skoja... Att du var en papegoja ;)

Eh, för trött. För tråkigt. För ont :'(
Godnatt! Ciao.
/ Ems.

Nooo

Ont i halsen. Röd i halsen. Svullen i halsen. Vita prickar i halsen. Halsfluss? Hope not!
FYFAN vad hemskt om jag har halsfluss... Åh :(
Om jag har lika ont imorgon blir det ett besök hos doktorn. Så ska de bergis köra ner en sån där jävla pinne i halsen på mig. Blä. Jag vill inteeee :'(

/ Ems.


Film

Ems & Sanera kollade nyss på Halloween Unrated. Lite scary men mest äcklig!
Det värsta är när offrena försöker krypa ifrån mördaren och så tar mördaren tag i fötterna, ååååh vad jag hatar det! Var inte så jättemycket sånt i denna filmen, men ändå :O

Nu ska jag smöja in mig med brun-utan-sol. Blekis.
Godnatt!

/ Ems.

Visit

Idag gjorde jag och Sanera en liten tripp till Årsta för att hälsa på hennes mamma på jobbet, det var skoj! Vi bjöds på glass & powerking, våra favoriter :D Sedan åkte vi direkt därifrån till Farsta Centrum för att köpa slingor och lite grejs. Så nu har vi båda slingat håret på varandra, spännande ;) haha!

Ikväll blir det skräckfilm. Moahaha...

/ Ems.

Sötis

Nellas sötis hund Kira :)



Världens busigaste men gulligaste hund.

/ Ems.

Tjoho!

Hallå där... Trött som satan. Men det får vi nog ändra på med en kall dusch.
Idag blir det solning på min altan med Sanera och Bini, eller jag tror det blir det iaf ;p
Nej usch, nu ska jag duscha ;)

/ Ems.

Tröttis

Nu är jag riktigt trött! Så nu tänkte jag faktiskt sova. Inga äventyr idag.
Herregud, vad varmt det är! Och jag som hade tänkt vänta med att bli het tills jag drömmer om Wentworth Miller i natt ;)



Godnatt!
/ Ems.

Mys

Var och åt med familjen i Kungsan, blev thaimat. Jättegott!
Det tyckte nog de andra också, för de åt från min tallrik...

Sitter just nu och myser i soffan och äter jordgubbar! Hihi (a)



/ Ems.

Lördag

Idag har vi varit hos moster och hämtat lite grejer och lekt lite med hunden Kira, hihi. Så söt! Sedan tog vi bilen och övningskörde lite grann. Åkte till Farsta centrum och åt lunch och sedan hem igen :)

Ikväll åker vi nog in till Kungsan och äter lite, det är ju restaurangernas dag! Mums.

/ Ems.

Igår & idag

Igår var vi på Lidingö och partade loss som satan och firade Elins student! Tack Elin för en underbar kväll och skitgod mat! Och självklart för åkturen och drickan ;) Riktigt kul hade vi, och Sanera hon var inte onykter - bara lite mindre nykter. Och sen var det ju Kenneth, eller Kalle, namnet verkade inte ha så stor betydelse bara hur stor..... eh ;) Sanera och Elin fick dessutom 500 kr var av någon snäll snubbe som förmodligen var på fyllan och vaknar väldigt fattig idag, haha! Just det, striptease hann vi med också, på självaste flaket ;)

Idag var det lilla Tuppins tur. Min kusin Robin tog studenten! Woho! Åh vad glad han var :) Skitmysigt och sitta där ute i Landfjärden och äta med hela släkten och några av hans vänner, men fyfan för alla jävla äckliga småkryp! Självklart ska min morsa som sitter brevid mig börja flaxa och skrika något om en spindel och då börjar jag skrika som en jävla idiot. Hela bordet tystnade - all eyes on me. Så går det när morsan flaxar iväg spindlar på mig (a) hehe...

Jag hoppas ni har det superkul ikväll, Robin! Sup inte så mycket, vill att du ska minnas din student ;) Och ta hand om din "bror" Patric nu! Haha, du lär nog få ta hand om Freddie och Hampus också, om jag känner erat lilla gäng rätt ;)

Ciao!
/ Ems.

Home sweet home

Hemma igen och gör Sverige farligt ;)
Uppdatering med detaljer från kryssningen kommer senare när jag nyktrat till ordentligt...

/ Ems.

Partyyy

Nu drar jag! Kryssning med en del av smth05!
Ciao bitches ;) See you tomorrow, riktigt bakis...
Full like a kastrull, as Majsan say!!! In english!

/ Ems.

Hååååårt

Hehe. Sitter fortf med bara en t-shirt på mig. Har inte duschat än. Kanske är dags för det? Eh. Har iaf borstat tänderna. Och ätit lunch, duktig va? Eh, yes. In english.

Upptäckte för att tag sedan en spindel, spider in english, i taket i våran trapp här hemma. Den var rätt så liten (jävligt stor i mina ögon dock). Så jag bestämde mig för att döda den. Hade nämligen haft span på den redan igår, men tappade bort den efter ett tag. Så nu när den vågade sig ut igen så tänkte jag att jag skulle ta chansen. Chansen att döda den alltså. Mörda en spindel.

Jag tar fram en pall (är lite kort i rocken så behövde en pall för att nå upp). Detta betyder att jag hamnade jävligt nära den där äckliga saken. Jag hade flugsmällaren i högsta hugg. Stod och stirrade ut den jäveln riktigt länge. Tänkte för mig själv: Skärp dig Emmi, vad ska en liten spindel kunna göra? Sen hör jag min andra röst: Den skulle kunna hoppa på dig! Ja, jag är lite psykiskt störd när det kommer till spindlar. Finns ingen större skräck.

Men iaf, åter till dödandet. Jag beslöt mig för att samla allt mod jag hade och förde sakta flugsmällaren upp mot taket, ett steg närmare döden för den lilla jäkeln. Nu jävlar. Nu ska jag mörda en äcklig liten horspindel. MEN DÅ BÖRJAR DEN RÖRA PÅ SIG DET LILLA ÄCKLET! Jag skriiiiker allt vad jag har, och då menar jag verkligen allt vad jag har, typ 10 000 decibel, hoppar ner från pallen, kastar flugsmällaren åt helvete och kutar ner för trappan det snabbaste jag kan och står och hoppar och skriker som en jävla galning.

Spindelskräck? Aldrig.

/ Ems.

Öööh

Har precis vaknat. Helt nyvaken alltså. Precis stigit upp ur sängen. Med pyjamasen på. Eller rättare sagt en t-shirt. Eh, intresseklubben antecknar. Såhär blir det om jag precis har vaknat. Helt nyvaken. Säkert en del stavfel. Men.

Känner mig redan helt stressad! Ska ta 17.03 tåget och möta pinglorna på tåget. Eh, jaha klockan var viss bara 10, knappt det. Sju timmar. Det hinner jag väl på? Sanera har smittat mig med sin seghet. Totalt. Eller kanske inte.

VAD SKA MAN HA PÅ SIIIIIIIIIIIIIG?

Man lever bara en gång (Sanera PÅ ett övergångställe i stan, på fyllan i helgen......):
Sanera: Det är inga bilar! Lalala...
Ems: MEN DET ÄR INGEN GRÖN GUBBE HELLER! *morr*
Inte leka med livet barn, vi vill ju kunna supa skallen av oss först ;) mihi



Hittat i utkorg på mobilen (sagt av Sanera):
- Segla bara. (kl 00.50 natten till den 11 maj)
Det roliga med detta var att hon egentligen skulle säga skeppa. Hon var full. Hihi.

Nej, nu är det såhääääääääääääääääär: Ems signar ut SLUT! Bitcheeeees!
Kommer kanske inte kunna svara på sms ikväll/natt när vi är på finskt vatten,
eftersom jag inte har så värst mycket pengar på mobiiiiiiiilen. Så bli inte rädda om jag inte svarar, jag super bara bort mina hjärnceller tillsammans med smth05, partyeliten ;) wohooo!

/ Ems.

Update

En liten update: Ems & Sanera vann vadet med Danbanan.. Såklart! Yeah ;)
Han måste följa med till Viper både fre och lör, två helger i rad xD

Sanera & Lisen har varit och köpt Elins studentpresent idag :) Vi ska nämligen till Lidingö (piiiiip sanera haha) på torsdag och fira Elin och åka flak! Wihooooo :D

Och imorgon är det kryssniiiiiiiiiiiiiiiiing! Herregud vad vi kommer röja ;)
Yeaaah, och efter det så måste majsan och jag råna en bank...

Psssst, skvaller... Sanera är och dricker öl - på en måndag, hihihi! Go Sanera!

/ Ems.


BINI

Bini, if you read this.... Ring mig eller Sanera when du have tillgång to a phooooooone ;)


/ Ems.

Milorad tvingar mig att skriva...

Det får bli en dagens lista, mer orkar jag inte:

dagens humör:
trött som satan!
dagens borde: spara pengar
dagens frisyr: knut och tusen hårspännen
dagens kläder: har bytt typ fyra ggr
dagens saknad: pengar
dagens fundering: vad ska jag ha på mig på kryssningen?
dagens beroende: maaat
dagens tråkigaste: tröttheten
dagens roligaste: nellas nya hundvalp :D
dagens person: sanera mera!!!
dagens längtan: sena sommarkvällar med goda drinkar (a)
dagens bästa: att få sova ;)

/ Ems.

RSS 2.0