Sleepless

Kan inte sova.. Har legat i sängen i en timme nu. Försöker blunda, försöker slappna av, försöker rensa huvudet från tankar. Men det är svårt... Tankarna tar över, sprider sig... Stressar över saker som inte ens har hänt än. Måste försöka sluta tänka nu. Måste sova. Soooooov...

/ Ems.


Bio

Jag, Mary och Katti var och såg Magic Mike idag... Mums säger jag bara!! Dööör.. Ni måste se den, bästa filmen på bra länge, dreglar fortfarande... Haha!


Yesss

Äntligen kan jag blogga från mobilen! Har inte kunnat det på evigheter för inloggningen har inte fungerat :/ Men nu så!! Wiie ;)

Är hemma från jobbet idag, är dunderförkyld :( buhu.. Hoppas att det går över snart..

Ligger och kollar på Play på tvn på Halv åtta hos mig, haha! Asbra program ;) Men man blir ju bra suktad, inte så bra när man försöker dra ner på onyttigheterna haha..

Nu ska jag fortsätta glo på tv, ciao!

/ Ems.


B-day

 
Idag blir det födelsedagsfirande med släkten. Fyllde 23 år i onsdags och då blev det mys med Dan. Igår var vi ute med Katti, Mary & Krille och åt grekisk mat och sedan blev det några drinkar på Vampirelounge och Bara Bistro Bar. Hemgång vid 23.30, skönt! Haha, tröttmössan... Men hade faktiskt lite ont i halsen också :( känns lite bättre idag, som tur är! 
 
Fick jättefina och bra presenter av mina vänner! Bland annat bodylotion, handcreme, panties och caviarmanicure :D Ska bli spännande att prova det sistnämnda! 
 
Nu måste jag gå och leta fram en bra födelsedags outfit, haha.. TTYL! 
 
/ Ems.

RSS 2.0