Mardrömmar

Första natten efter vi köpt bilen så drömde jag att vinterdäcken gick sönder totalt och att vi blev påkörda... Dan hade drömt att bilen brann upp! Det bådar ju gott, hahaha!!!

/ Ems.


Car

Idag köpte Dan sin första bil ;) woho! Den är så fin :) och skön att köra! Perfekt som första bil, nu saknas bara körkortet för min lilla nutte ;)


Idag

Idag har jag hängt med m och p. Vi åkte till eurostore och köpte lite stuff, sedan till Ica Skogås för att handla lunch. Självklart var det nån artist där som uppträdde, en italienare. Så halva Italien var där plus alla tanter och gubbar i Skogås/trångsund, inklusive min morfar och Edith. Helt plötsligt hade vi hälsat på fyra italienare plus min gamla dagisfröken som visade sig vara vän med min morfar nu på senare dar... Liten värld! Och det blev såklart en liten dans också, morfar ryckte tag i mig så jag hade inte så mycket att välja på... Självklart ser artisten detta och skriker i mikrofonen (mitt i låten): jaa! dansa gärna! Varpå alla tittar på mig och morfar som dansar runt lite halvtaskigt, hahaha...

Ikväll blir det bio med älskling. Vi ska äntligen se Johan Falk: kodnamn Lisa, yiiha! ;)

/ Ems.


Fredagen

Igår jobbade jag till 15.15, sen åkte jag och svärmor hem till henne där nutten väntade. Han kom förbi på jobbet efter provet så jag hade redan hunnit gratta honom, men nu fick jag pussa lite till på min älskling och säga grattis igen ;)

Sedan skjutsade jag runt honom (snart är det hans tur) och droppade tillslut av honom hos Victor. Sedan åkte jag till Mary där vi åt middag, sallad och grillad kyckling! Efter det åkte vi till Kät vid halv åtta, köpte med oss läsk, chips, grönsaker, dip, godis och vindruvor! Riktig gottarkväll och Lets Dance på det ;) Krille garvade åt oss innan han skulle gå och möta Dan & Victor och då sa Katti: Det är jag och mina pensionärer ikväll, hahaha! Stämmer bra det ;)

Idag kanske vi ska åka och kolla på en bil, hoppas hoppas! Den såg fin ut och hade gått så lite, så jag hoppas den inte hinner bli såld innan vi ska dit... Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och fixa nån frukost, vilket inte är det lättaste när man inte hunnit vara på mataffären än...

/ Ems.


Woho

Nutten klarade teoriprovet idag! Så duktig :-*

/ Ems.


-

Pappa opererades igår och mamma har en spricka i revbenet. Inte kul :( Och mami är bortrest i helgen så imorgon ska jag handla åt pappa och umgås lite med honom så han slipper känna sig ensam :) Stackars mami och papi! <3

/ Ems.


Fittfredag

Fittafittafittafitta. Mitt liv är som vanligt ett helvete. Välkommen hit och varsågod att läsa om elände om du, precis som jag, är trött på livets motgångar och inte kan fokusera på det lilla bra man har utan just nu bara kan komma på allt SKIT som jämt händer en. Suuuuuuuuuuug jävla piiiiiiiiip...

/ Ems.


En av Flubbers presenter från mig och M


-

Vi hade nyss strömavbrott här i en timme! Suck.. Precis när strömmen gick så kom Micke hit, så vi började spela Yatzy haha :) Jag vann!

Nu är elen tillbaka och killarna spelar FIFA och jag ligger i sängen och kollar tv :)

/ Ems.


Hello

Jag trodde inte det var 4 dagar sedan jag skrev, men så var det visst. Min nutte har varit sjuk sen i lördags, han har haft jättehög feber men idag verkar den börja gå ner utan några värktabletter.. Hoppas han är frisk snart <3

Själv är jag så trött när jag kommer hem från jobbet så jag har deckat i soffan och sedan flyttat mig till sängen kl 20 varje kväll de senaste dagarna.. Börjar bli dags att bädda ner sig nu. Godnatt!

/ Ems.


-

Det känns skönt att inse att man kommit så mycket längre än vissa. Jag vet vad jag vill och att det jag har, är värt allt i världen. Känns jävligt bra att inse det. 
 
/ Ems.

Babyshower

Idag ska vi på Saneras babyshower, har sett fram emot det länge! Älskar att ge bort presenter :D Hoppas hon och Micke gillar det som jag och Marie har köpt, hoppas flubber gillar det också hihi ;) 
 
Nu ska jag och Dan välja ut hästar och vinna miljoner på V75 idag ;D Ciao! 
 
/ Ems.

Chili

Igår fick mopsen Chili somna in. Han var allvarligt sjuk och det gick inte att rädda honom. Usch, jättesorgligt... Kommer sakna honom så mycket! :( 
 

En sekund

Allting ändras på en sekund. Jag mår fortfarande inte bra. Jag är stressad och mår psykiskt dåligt. Det kan vara en sekund mellan att må bra och känna för att bryta ihop. Jag är ständigt på gränsen. Det krävs så lite för att bägaren ska rinna över... 
 
Just nu är bägaren översvämmad. Behöver vila och försöka släppa alla tankar. Det blir inte bättre av att älta, försöker jag intala mig själv... 
 
/ Ems.

Mitt liv suger. Hejdå.

Livet känns skit nu. 
 

Tjäna

Ikväll har vi varit på lilla poo's studentskiva! Yiha! Det var skoj, det bjöds på lite underhållning från klassen och god mat :) Kändes tråkigt att åka hem redan, vill ju vara med min lilla poo och fira! Men plikten kallar, jobbet alltså... Buhu!

Får fira henne ordentligt på studenten istället, det är ändå den största dagen :) Nu är jag sjukt trött och mina ögon svider av sminket pga att jag inte sminkat mig på hundra år... Nu kastar jag in handduken, godnatt!

/ Ems.


Mitt löshår ;)


Söndag

Idag gick vi hem till S och M igen och hängde lite. Vi åt pannkakor till lunch och sedan kom Gabi & Anna förbi, då blev det lite morotskaka, mumma! Och så kollade vi igenom massa babykläder som S och hennes systrar haft när de var små, åh flubber, alla längtar efter dig nu!!!

På kvällen åkte jag till Skogås så hjälpte Bell mig att ta ur mitt löshår, äntligen! Det hade börjat tova sig hela tiden och var jättejobbigt att styla, så det var faktiskt skönt att bli av med det nu. Har ändå haft det i 3 månader så det har hållit riktigt bra :)

Nu ska jag och nutten äta varma mackor och dricka te, det blir vår middag, haha! ;) Godnatt babes!

/ Ems.


Hallå eller

Idag har vi nästan bara legat och degat i soffan, förutom att vi var ute en sväng på morgonen till Carina & Ove, följde med de till Coop. Fick lite vin och godis av dom också då de varit på kryssning i förrigår! :)

Ikväll blir det tjejmiddag hos S! Försöker få henne att säga att hon vill ha hjälp med något så att jag kan fly från våra gubbar här hemma som precis börjat deras FIFA/dricka öl/kolla på fotboll-kväll... Men det går inte så bra för kärringen behövde tydligen ingen hjälp just nu, haha!

/ Ems.


Hej snorkråkor

Firat mami ikväll, det bjöds på grillat och asgod tårta till efterrätt!


Fuuuuuuucccckkkkl

Sjukt dåligt humör idag igen. Vill bara gråta.

/ Ems.


-

Jävlacpskitcpbajsfuckingfuckfaaaan. På världens sämsta humör!!!!!!!!!!!

/ Ems.


Måndag fast som söndag

Imorse var vi på Ikea, handlade lite smått och gott och en present till S & M ;) Sedan åkte vi hem till dom och lämnade presenten som var ett bord, fikade lite och sedan åkte jag och S till gamla stan så att hon kunde få pengarna tillbaka efter incidenten i fredags ;)

Efter det åkte vi till Globen och fikade ännu en gång och shoppade lite småsaker.. Sedan till Skogås, hämtade pappa som skulle ta mammas bil, skjutsade hem oss till S, hängde där en stund innan vi promenerade till mig och hämtade Carinas bil, haha! Därefter blev det matshopping på Willys :)

Nu har jag och Dan ätit tacos till middag och kollar på Ullared, längtar dit B-) hihi!

/ Ems.


RSS 2.0