Party!!!

Ikväll är det partyparty ;) Pilla & My kommer i alla fall, trots sjukdomar och elände och allt vad det nu var :D Wiho! Ikväll förvandlas jag till Kat Von D, ohyes! Taggad till tusen eller vaaaaad?!

Alla grattar Sanera kl 3.51 inatt, då fyller hon 18 bast!

/ Ems.

Besök

Danbanan var här nyss på besök efter kryssningen - full som en kastrull! Japp, förneka inte Danbanan ;) Han hade även lyckats skada sin hand, närmare bestämt skurit upp halva handen på glasbitar... Så jävla klantig! Och imorgon ska han vara Wentworth Miller från Prison Break, det har han lovat oss! Hihi (a)

image91

JAAA! Tina & Tobias vann Let's Dance! Wiho :D
Aja, blir nog inge mer bloggande idag, så godnatt!
/ Ems.

Hello!

Nu är jag äntligen hemma. Har varit på gymmet idag med Sanera, och det gick ju bra! Tihi, vi var sååå duktiga :D

Och nu är jag så jävla hungrig (åt  nämligen ingen lunch idag), så nu ska vi äta middag - inbakad kassler och bulgur ;) Muuums! Och efter det blir det grönsakstallrik med dip som kvällssnacks (som jag redan har tjuvat av) hihi (a)...

/ Ems.

Tjingeling

Vaknade kl 8 idag, hur glad blev man inte då liksom? *ironi*
Lyckades så småninom somna om och vaknade halv elva - lite bättre!
Sanera vaknade också i tid, för en gångs skull! Blev faktiskt förvånad ;)

Åkte in till stan vid halv ett, och det enda jag kom hem med var svart hårspray till kändisfesten, kuuul! (Eller inte). Men men.. Får se om man kanske hittar något annat skoj i Farsta Centrum senare (a)

/ Ems.


Ems & Sanera på shopping

Idag har jag varit i stan med Sanera. Var uppe klockan nio men kom inte väg förrän med 15.03 tåget - Sanera är ju liksom snabbast i världen (lägg märke till ironin). Skulle egentligen inte handla något, eftersom jag försöker spara mina pengar (a) Men det blev ett rosa linne från H&M och ett par solglasögon med turkosa bågar, också från H&M.

När vi skulle med tåget hem och har gått upp för hela trappen till perrongen och står på sista trappsteget drar Sanera till med all sin kraft (vilket inte är så mycket kraft, men ändå) så att jag nästan ramlar baklänges, trodde fan att jag skulle trilla ner för hela trappen och typ dö! Fan hjärtat åkte ut i armen typ...

Kollade nyss på Grey's anatomy, inte så jättespännande avsnitt idag va? :/
Nu är det Fråga Olle och sedan Girls of the Playboy mansion! Wiho!
Och ni har väl inte missat att PRISON BREAK börjar på måndag?! Åååååh *längtar*



/ Ems.

Onsdag (tror jag)

Nu när det är lov är det lite svårt att hålla reda på dagarna, vilket iofs är väldigt skönt (a) Fast jag brukar ha rätt bra koll eftersom jag lever mitt liv enligt tv-tablåerna (de flesta som känner mig anser det iaf). Idag t ex är det Grey's anatomy, Fråga Olle och Girls of the Playboy mansion som är markerade i min tv-tidning iaf!

Bara 3 dagar kvar till Saneras kändisfest! Wiho ;) Party party!
Men stackars Majsan har fått hjärnskakning :( Rackarns bananer! Hoppas hon är frisk tills festen, är ju inget riktigt party utan Viper-majsan inte ;)

Idag blir det nog stan som gäller, med Sanera dåra (om hon kan vakna någon jävla gång, själv var jag uppe med tuppen, nästan iaf ;D) Är påklädd och klar, borstade precis tänderna. Så nu tycker jag fan att hon ska upp ;) Men man ska inte väcka björnen som sover... (Dock skulle Sanera kunna väcka hela världen, så som hon jämt skriker och tjoar!) Moahaha (a)

/ Ems.

City

Hej!
Kom precis hem från stan. Åkte in vid 12 och mötte Katti, sedan handlade vi present till Sanera (hon fyller ju 18 på söndag, glöm inte att gratta!). Tänker inte skriva vad vi köpte eftersom jag vet att hon läser ;) Men jag tror hon kmr bli väldigt glad! Sedan köpte jag en klänning från Gina tricot och ett par svarta jeans från Bikbok till mig själv (a)

På lördag har hon ju sin kändisfest, och efter flera timmars googlande efter kändisar har jag äntligen bestämt mig - Kat Von D! Hon är ju bara så himla cool ;) Kommer bli den hetaste festen ever, visst Sanera?! :D


Porriga Kat Von D.

Sms igår ca. halv ett på natten - precis när jag tänkte lägga mig - "kom det är fest". Självklart är Sanera på, så vi drar till festen (eller är ju egentligen ingen fest utan oss). I kjol och strumpbyxor. Nej, vi lärde oss inget sen i lördags (tillbaka till istiden typ). Frös ihjäl alltså! Vi åkte tåg dit (som vi höll på att missa, men den snälla tågföraren höll upp dörrarna åt oss - tack!), men missade sista bussen hem - så det var bara till att börja gå (det var 11 minusgrader)... När vi äntligen är hemma får jag ett sms av Danbanan: Du ska se mig nu, ser ut som fan, blöder skitmycket! Ems: Vad har hänt? Danbanan: Jag ramlade på vägen... (Jävla fylltratt!) Haha, hade så gärna velat se det, då hade jag skrattat (a)

/ Ems.

Experiment

Sanera den mopsen experimenterar själv med sitt hår - och det vet vi ju alla (även ni okända människor) att det aldrig kan sluta bra! Vilket det heller inte gjorde. Sanera är helt missnöjd med sin "emofrilla" (typ svart enligt henne). Har icke sett det själv än så jag ska inte utlåta mig. Fick dock en väldigt dålig bild (hm...).

Men det är lugners! Ems "the frisörska" kirrar biffen ska du se, Sanera ;)
Imorgon blir det förmodligen stan med Sanera och sedan såklart fixa till hennes lilla experiment. Måste förresten tillägga en sak om igår; Sanera visade rumpan på bussen påväg till Vega B! HAHAHA, skitskoj ;D
Ems: Eh, Sanera bra att du visar arslet!
Sanera: Lalala... (I sin egna lilla värld).

Nu ska jag sussa. Typ.
Godnatt!
/ Ems.

Äventyr

Igår var Sanera och Ems på vilda äventyr! Vi irrade runt som två orkaner på jakt efter fest. Eller rättare sagt, vi hade såna problem med att bestämma oss för vilken fest vi skulle på, så vi gick hem igen. Eller var det kanske på grund av kylan som vi bestämde oss för att skita i att parta loss?

Låt mig beskriva våra outfits med ett citat by Sanera: Men nej, jag vill inte ha jeans, jag vill ha klänning, och den ska vara URRINGAD! Och ett citat by mig själv: Okej bra, för jag vill inte se slampig ut själv!

Var det kallt? Svar ja. Det var även ett antal människor som stannade upp, kollade på oss, och alla frågade samma sak: Är inte det där lite kallt? Och vi svarade (i kör): JO! (Så Milo, om du inte hade druckit så kunde du ju skjutsat oss, så hade vi sluppit frysa ihjäl och bli utfrågade 704 ggr).

Sanera och Ems tröttnade på att vela mellan fester, så de åkte till Vega B. Mums! Eller det var faktiskt inte så gott som jag trodde. Men gissa vilka vi träffade på där? Jo, farbror blå! Gissa om vi blev lite nervösa. (För er som missade inlägget om när vår dricka blev beslagtagen för någon helg sedan, så vill jag bara nämna att det inte var någon höjdare!) Som tur var ville de inte gå igenom våra väskor denna ggn, utan nöjde sig med att tränga sig i kön(!) Vi hämnades genom att kissa på allmän plats och lyckades slippa undan böter, moahaha ;)


Ems och Sanera på toaletten på tågperrongen(?). Lite dragna...

Just det, Sanera klarade testet ;) *stolt*
(Jag klarade mitt också, eller hur Sanera?!)

/ Ems.

Fest

Sanera och Ems är på g! Läs på http://swandras.blogg.se ;)

Sanera säger att hon har utsatt mig för test, men nu ska jag sätta henne på prov,  kommer hon att sova här ikväll? Det är den stora frågan! "Klart jag ska", säger hon här i bakgrunden. Men man vet aldrig ;) Hon kommer säkert ställa till med en scen bara för att hon inte får gå hem med sitt blivande ragg.... Jag känner henne för bra ;)

Nu har vi precis ätit middag - i underkläder, för den som vill veta ;)
Men vi lär ju inte höras mer ikväll, så..........

IN I DIMMAN!
Sanera "the mördarmops" hälsar morr...



/ Ems och Sanera signar ut, slut.

Lördag

Blev inget bloggande igår, sorry!

Dagens planer:
  • Göra mig iordning
  • Påskmiddag hos moster
  • Fest ikväll med Sanera
Ja, så som ni kanske förstår har jag inte tid att skriva mer nu ;)
Hörs kanske senare!
/ Ems.

Torsdag, känns som fredag

Idag är det torsdag, för er som inte visste. Och idag har Joakim & Kim namnsdag, grattis! Eh.. Vilken morgon, inte roligt alls ska jag tala om för er..

Vaknade vid 7 (väckning av Danbanan), ville dock inte gå upp så jag låg kvar i sängen till 7.35 typ (a) När jag väl kommer till skolan är jag helt själv där (i min klass alltså). Ställer mig i hissen, där står även 3 okända personer, jag trycker på 6an, de andra ska till 8an. Hissen stannar. Dörrarna öppnas. Jag står i min egna lilla värld och stirrar på mobilen, känner även hur deras blickar bränner i nacken. Bryr mig icke och står kvar.

Dörrarna öppnas igen - på 8an... (Pinsamt att jag missade min våning). Skitmycket folk som ska in i hissen på 8an. Jag trycker på sexan igen (vilket alla i hissen kan se) och tänker för mig själv; "nu får jag inte missa att gå av på 6an igen, gud vad pinsamt". Hissen stannar. Jag går av - puuh, tänkte jag. Klev dock av på 7an........................ Hissen stannar självklart på 6an och personerna i hissen ser mig gå ner för trappen till den rätta våningen och ger mig blickar som säger; vilket pucko.

Kul morgon? Det blir värre. Står ensam utanför klassrummet. Läraren kommer - Hej, är du ensam här? Inte nog med att han står mindre än en halvmeter ifrån mig, han är världens sliskigaste utlänning... Usch! Tack gode gud kom det fler från klassen efter bara några minuter.

INGEN KUL MORGON!
Förresten, jag & Sanera spöade Danbanan idag ;)
/ Ems.

Rent hus

Kollar på Rent hus nu på 4an och min syster har rätt - man får verkligen städmani!
Själv är jag helt hispig över dammråttorna under min säng, men jämför man med människorna som bor sådär som de visar på tvn - alltså det är helt sjukt, verkligen hemskt!

image85

Tanten de visar nu bor själv med sin katt, hon hade små djur överallt! I maten, i sängen... Ja, fy! Så himla äckligt så man vill ju nästan kräkas. Tidigare var jag jättesugen på något (som jag absolut inte kunde komma på vad det kunde vara för något smarrigt), men det har gått över nu (som ni kanske kan förstå)...

Kvällens resterande TV-program:

  • Grey's anatomy
  • Fråga Olle
  • Girls of the Playboy mansion

Efter det ska jag nog sova ;) Har bestämt mig för att bara gå på första lektionen imorgon, "Nabilen" som vi kallar den (jag vill faktiskt också ha halvdag som alla andra ;p) Smarta Viper-Majsan som kom på den idén, det tackar vi för! :D

Godnatt & dröm sött!
/ Ems.

Onsdag

Jag försov mig INTE! Yes, äntligen. Gick upp utan att snooza, det måste vara första gången i mitt liv. Annars är det alltid snoozen som räddar min morgon och låter mig sova lite längre (alltid lite för länge).

Missade första lektionen idag då vi skulle haft prov. Men jag var ju hos tandläkaren, vilket gick bra. Men var så jävla orolig att jag skulle glömma bort att jag skulle dit. Igår hade jag totalt glömt bort det, sedan innan jag skulle sova så var det något som påminde mig om det, och det var ju ren tur! Blir dyrt om man missar tandläkartid...

Men det gick väldigt bra hos tandläkaren iaf (inga hål, det har jag aldrig någonsin haft heller) hihi ;D Efter det åkte jag till skolan, när vi slutat för dagen satte vi oss och jobbade med projektet - sista rycket innan inlämning och fyfaaan vad vi slet! Vi har en samarbetsförmåga som heter duga må jag säga ;) Slutade skolan vid 12 och kom hem vid 16, så det var faktiskt ett jävla slit ;p

Blä. Vill inte till skolan imorgon. Jag vill vara ledig! Sanera "the mördarmops" är ledig, jag tror hon ska laga sin tå, och det kan ju vara en bra idé... (Fan, det är livsfarligt att lämna henne ensam - hon utför läskiga operationer på sig själv med vassa saker).


Mördarmopsen - visst ser hon farlig ut?

/ Ems.

Godnatt allesammans

Kom precis hem från Katti. Blev upphämtad där och körde hem ;) hihi
Gossip Girl var (som förväntat) lika bra som alltid! Riktigt rolig och spännande serie.
Usch vad trött jag är, och om jag inte ska försova mig igen (peppar, peppar) så måste jag faktiskt gå och lägga mig nu :/

Innan jag somnar ska jag bara kolla att Milorad har uppdaterat sin blogg, som han faktiskt lovade mig idag!

Godnatt!
/ Ems.

Tisdag

Idag är det tisdag. Inte var det lättare att gå upp för det. Och idag hade jag två personliga "väckare" (Mary & Danbanan) och min väckarklocka på mobilen, men var ju självklart lika trött för det... Idag i skolan var det mest snack om studentkryssningen den 13 april, hoppas vi kommer iväg på den! Wiho!

Ska snart till Katti och kolla på Gossip Girl :) Sanera har ju redan tvingat mig att tjuvtitta lite på dagens avsnitt på youtube, den lilla råttan ;) Men det verkar precis lika spännande som alla andra avsnitt!

Och jag kan bara inte sluta tänk på Prison Break! Säsongsstart 31 mars för alla som har missat det (kommer vara omöjligt att glömma bort detta, dvs om du fortsätter läsa min blogg). Åh, är helt beroende av den serien (längtar efter att få se Wentworth igen, det var ett tag sedan ;p) hihi!


Så jävla het!

Och Danbanan: Du ska fanimej komma på Saneras fest! Och utklädd ska du vara ;)

/ Ems.

Tjat

Nu ska jag skriva en bibel.
Haha, nu har Danbanan börjat tjata på mig om nytt blogg inlägg, precis så som jag tjatar på Milorad jämt. (Skillnaden mellan mig och Milo är att jag skriver när någon ber mig).

Idag
försov jag mig, HAHA ovanligt! Nej fyfan, påsklovet är mer efterlängtat än någonsin. Saneras kändisfest är också riktigt efterlängtad ;) På tal om Sanera - hon är en mördarmops (hon tvingar mig att skriva det under pistolhot, eller nej, jag menar atombombhot).

Dagens skvaller:
  • Har fått höra att jag är en sexgalning, förstår inte vart det kommer ifrån?
  • Sanera förstör datorer på praktiken
  • SÄSONGSSTART PRISON BREAK 31 MARS! *skitkåt!*
  • Att Milo inte har skrivit nytt inlägg, även fast jag bett om det!
  • Att Danbanan har lovat att klä ut sig (för han vill se Sanera som Brittan och mig som Carmen)
  • Sanera kan inte prata idag
  • Tobias vill vara med i min blogg (nu är du med)

image81

Sanera: Jävla diväl (uttalas som det stavas)
Jag: What? Var det där en blandning mellan diva och evil eller?
Sanera: Men nej, jag skulle säga typ.. eh.. Devil! Du vet...

Nu till något helt annat - färgade håret på min 14-åriga lillasyster nyss, hon ska ha rött överhår och svart underhår! Låter säkert skitfult, men jag tror det kmr bli jättesnyggt, vi får väl se ;D

Nu är jag klar med min bibel (a)
Sleep tight!
/ Ems.



Söndag

Igår var jag som sagt hemma hos Danbanan med honom och Victor. Vi kollade på Melodifestivalen och fyfan vad glad jag är att Charlotte Perrelli vann! Hejade stenhårt på henne, hennes låt var ju grym!



Det var något jag lovade Danbanan att jag skulle blogga om igår när jag kom hem, men jag har glömt vad det var, och var för trött igår för att orka skriva ett inlägg! (Så typiskt mig). Men men..

Kollade på LA Ink nyss, så jävla bra! Älskar Kat Von D :)
Nu är det Singing bee, också ett program som följs varje söndag, haha ;)

Jag vill tatuera mig innan sommaren, men det som stoppar mig är:
  • Vart ska jag ha den?
  • Vad ska jag ha för något?
  • Och kommer jag ha pengar när det är time?
Någon som har något förslag på tatuering och vart jag ska ha den?
Haha, förhoppningsvis har jag en tatuering innan sommaren ;)

Godnatt!
/ Ems.

Goddagens

Idag har jag övningskört till Bauhaus i Länna. Skitskoj! Vi köpte en ny toalett till badrummet där uppe, tur det för den vi hade har börjat läcka(!). Dessutom köpte vi ett toalock till badrummet hit ner, med en delfin på, urgulligt!

Sedan åkte vi till Skärholmen C för att käka lunch. Vi hörde lite smått skrikande och undrade vart fan ljudet kom ifrån. Och ju längre och längre in i centrumet vi kom så blev skriken bara högre, då ser vi en scen mitt i centrumet. Mamma undrade vilka som uppträdde, så vi försökte ta oss fram (vilket var nästan omöjligt) men så ser vi några småfjortisar med en skylt som det står EMD, på. Ja, alltså var det Erik, Mattias och Danny från Idol. - Suck, sa jag bara och skyndade mig därifrån ;p Dock blev Sanera väääldigt avundsjuk!

Sanera kom över till mig och skulle låna kläder + skor till ikväll. Som vanligt hade hon inte ens duschat när hon kom (hon måste vara världens segaste människa). Dessutom blev hon skitlack på mig imorse för att jag hade åkt till Bauhaus när hon knappt hade vaknat (vi hade nämligen bestämt att vi skulle till Farsta C idag). Men när jag ringde efter att ha kommit hem därifrån (var där i ca. 30 min), då satt kärringen och käkade frukost, så bråttom hade hon ;)

Men men, ikväll blir det Melodifestivalen hos Danbanan och Victor! (Läskigt att vara ensam tjej nuförtiden med dessa två vrålkåta grabbar).
Ha det så bra ;)
/ Ems.

Home

Nu är jag hemma. Slutade 17, så jag kom hem precis :) Ont i ryggen och ont i fötterna, suck!
Är ashungrig och idag ska mamma laga friterad kyckling med ris och lite annat smått och gott, muuums! Sanera kommer förbi och käkar också ;)

Ikväll ska vi nog upp till Danbanan & Victor och umgås lite, alltid trevligt!
Hoppas alla får en bra fredagskväll, missa inte Let's dance på 4an kl 20.00! ;)
/ Ems.

Godnatt igen

Dags att sova igen. Skönt! Lite jobbig dag, även fast jag hade sovmorgon, åt en bra frukost och så vidare. Inte hjälpte det mig, inte.

Sanera, "mördarmopsen"/TTS(telefonterrorsanera), tycker jag är desperat(?). Kanske ska skriva en liten kontaktannons här i bloggen och se om man får napp! Höhö, skämt åsido. Imorgon är det praktik igen, känns som om jag var där igår, men det ska bli kul. Kanske hinner svänga förbi in på Stadium där Mary är, vi brukar alltid ha en liten pratstund på lunchen, hihi.

Majsan fick höra ett skitbra tips, nämligen studentkryssning! Woho, in i dimman säger jag bara. Självklart att man ska med på den! Men det gäller att boka snabbt, hoppas det finns platser kvar ;) De måste ju bara ha med oss partypinglor, annars är det ingen riktig fest! Då blir det rosapantern tills jag spyr... haha!

image78

Oj, klockan är snart 23, gissa om någon kommer att vara trött imorgon? (a)
Godnatt! Jag kör en Sanera: Ems signar ut, slut!

/ Ems.

Made

Kollar på Made nu på MTV. Riktigt bra program :D

Sanera kallar mig äckel för hon tycker jag tolkar allting snuskigt, i själva verket är det hon som är kåt 24/7, för hon tänker bara på sex med massa kändisar hela tiden! (Förneka inte, Sanera).

Haha, en rolig grej idag var när jag och min syrra satt i varsin soffa och höll på och skojade med varandra, helt plötsligt hör jag ett äckligt ljud och stirrar på henne: Vad fan gör du? :O Spydde du?
Hon: Mmm! (Med munnen stängd och ögonen helt uppspärrade och rusar in på toan) xD hahaha!

Äckligt, men sant! ;)
/ Ems.

En ny dag!

Godmorgon! Idag är en ny dag (om ni inte visste det redan). Och nu kanske alla tror att jag har försovit mig (har redan fått typ 700 sms av folk som frågar), men det har jag icke! Börjar nämligen kl 12.05 idag :D

Jag har tagit mig upp helt själv, utan Marys hjälp, hihi! Sanera kom hit och åt frukost med mig, min mor och hennes kompis :) Sanera har varit hos sjukgymnasten, hon beskrev det såhär: "Aah, och så ba kittla han mig! Eller alltså han skulle klämma lite, men du vet jag är ju kittlig, så jag skrek..." (Bra jobbat, Sanera!)

Nämen oj, nu måste jag strax kila iväg till bussen! (Så jävla taggad på att gå till skolan... eller icke).
Ha det braj!

/ Ems.




Sanningen

Nej, nu ska jag kolla tv och sedan sova. Sova, sova, sova!
Längtar efter att sova. Förut hade jag att sova, man missade så mycket. Ville inte spilla tid. Men nu kan jag knappt vänta till läggdags och jag vill aldrig gå upp på morgonen. Vad har hänt?

Godnatt!
/ Ems.

TV hela kvällen

Om en och en halv timme är det Grey's anatomy - längtar!
Efter det är det Fråga Olle, lärorikt ungdomar ;) hahaha
Men sen kommer mitt (som ni redan vet) FAVORITPROGRAM :D
Girls of the Playboy mansion, så jävla bra!

image77

/ Ems.

Idag

Imorse försov jag mig igen, vaknade 15 min innan jag skulle till bussen. HUR LYCKAS MAN? Jo, man heter Emmi och man är fett trött på morgonen. Yeah, så går en lyckad försovning till. Hann till bussen ändå, mirakulöst nog, hann till och med tvätta håret.

Kom hem nu, trots att jag slutade 13.15. Men det var bara för att vi var så jävla grymma och jobbade med projektarbetet (haha, sparat allt till sista stund).

Nu fungerar Danbanans mobil igen! Märkte det för han började skicka massa porriga sms till mig (jag lovar). Grrr, han var inte lite på heller ;)


Danbanan, mycket koncentrerad.

Men men, nu ska jag msn:a. Får väl se om Danbanan är lika porrig där ;)
/ Ems.

Good night

Sovdags, igen! Skandal alltså, känns som att det enda man gör är att sova och ändå är man aldrig utvilad. För att gå till något helt annat, måste bara säga att Gossip Girl var så jävla spännande idag, iiih!

Jag och Sanera satt och pratade om hennes fest (igen - det är det enda vi tänker på just nu, haha). Hon ska ha kändistema, så man måste klä ut sig till kändis om man vill komma in, och vi kom fram till att medan alla andra klär ut sig klär vi mer av oss xD

Får nog sluta snacka avklätt nu om jag ska kunna somna snart ;D
(Tolka det hur ni vill).

image74
Carmen Electra. Behöver jag ens säga mer? Så snygg! Kanske ska klä ut mig till henne? ;)

Godnatt!
/ Ems.

Hemma

Kom nästan precis hem från skolan. Usch, är så himla trött. Och imorse hade jag lust att skjuta någon, det är fan inte mänskligt att gå upp tidigt på morgonen!

Men men.. Vi kör en dagens lista:

Dagens humör: Irriterad
Dagens mående: Illa
Dagens borde: Förmodligen plugga
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Jeans och tröja (inga underkläder ^^)
Dagens planer: Skjuta någon
Dagens materiella vill ha: Ett vapen
Dagens längtan: Sommar
Dagens fundering: Vilken kändis ska jag vara på Saneras kalas?
Dagens beroende: Godis
Dagens tråkigaste: Att jag är irriterad
Dagens roligaste: Om jag bara kunde få skjuta någon
Dagens middag: Råttgift, nae men jag vettefan...
Dagens låt: Inte fan vet jag

Japp, det var dagens.
/ Ems.

Sovtajm

Dags att sova igen. Shit vad dagarna rusar iväg!
Och shit vad du är rolig Sanera ;) "Du stöter på *pip* så stöter jag på *pip*, HAHA!
Men men..

Dagens middag:

Pasta med kycklingsås, made by min lillasyster.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Min hjärna är påväg in i sömnstadiet. Innan jag går och lägger mig ska jag läsa Milorads blogg (hoppas fan att du har uppdaterat, annars jävlar...) tihi!

image73
Precis såhär har jag känt mig idag. På pricken.

Godnatt!
/ Ems.

Inte mycket till skoldag

Skola idag. Försov mig. Ovanligt? Nej.
Vaknade 10 min innan bussen gick, och jag hann. Ovanligt? Ja.
Ingen sömn, ingen frukost, ingen dusch. Gissa om jag var på dåligt humör...

Japp, fanns inte mycket mer att göra än att åka hem. Stack på lunchen, och jag är överlycklig för att jag tog det beslutet (folket runt omkring mig borde också vara glada) för den här dagen hade kunnat sluta illa annars (ifall jag skulle ta fram min neutronbomb ur jackfickan)... Ni vet ju hur man blir utan mat, och har man dessutom mens, ja då är det fara på taket för alla människor i ens väg.

Fick lite ångest idag, för direkt när jag kom hem gjorde jag en baguettsmörgås, tryckte i mig en kexchoklad och drack en powerking. Men Sanera tröstade mig med att jag inte var ensam om att göra så ;D Och måste bara säga att hon förgyllde min dag när hon berättade att hennes handledare (på hotellet hon praoar på) hade sagt: Ta en ostskiva (som låg ihoprullad, vilket smöret också gjorde). Självklart tar Sanera det ihoprullade smöret och tar en finfin tugga. Och där står jag vid en fullsatt busshållplats och gapskrattar åt smset. Nu mådde jag lite bättre.

image71
Smör eller ost...?

/ Ems.

Godnatt på er

Snart sovdags. Sitter med en kopp te och kollar på Wallander på fyran. Riktigt spännande! Är så himla trött så det blir läggdags snart. Ska skicka iväg ett sms till Mary och be om väckning som vanligt.

Dagens händelser:
Fika med mami & papi i Farsta C.
Shopping.
Lekt med Sanera en snabbis.
LA Ink med Danbanan & Victor.
Och nu mys framför tvn.

Danbanan, jag glömde säga innan vi sa hejdå: Ring om du vill prata :)

Godnatt!
/ Ems.



Söndag

Idag är det söndag. Vart fan tog helgen vägen?
Sov typ halva dagen igår känns det som (fast egentligen sov jag bara 6 timmar sammanlagt). Aja, idag blir det... Eh, jag vet inte. Ska iväg och fika nu med min familj :)

Hoppas alla haft en trevlig helg!
/ Ems.

Fredagkväll

Hejhopp kallestropp!

Alltså jag vettefan vart jag ska börja. Jag & Sanera satt hemma hos mig, drack rosapantern (så jävla gott!) och kollade på tv. Sanera hade längtat efter att se Björn Gustafsson, men hon var inte helnöjd med hans prestation igår, lite för seriöst för våran smak!

Vi drog upp till Dan och Victor, men var tvungna att gå därifrån ganska snabbt. Omständigheterna behöver inte nämnas här. Men det var viktig iallafall. Denna viktiga "förklaring" som gjorde att vi var tvungna att gå dög tydligen inte, det blev smått kaos med andra ord. Men men..

Kvällen slutade på hemmaplan: Polisen kom. Vi stod där med två systembolags-kassar. Behöver jag säga mer? Stort tack till Alex som tog på sig allting. Puss på dig!

Imorse var ingen lek ska jag säga er. Såg ut som sju svåra år runt omkring mig, och själva jag såg väl typ ut som en kärring på halvstång liksom (ni vet vad jag menar). Sanera väckte mig halv åtta, jag har sovit cirka 4 timmar. Så kommer Sanera hit som en stormvind och röjer, vänder upp och ner på halva rummet och försöker övertala mig om att hon är en mops (japp, Sanera ta det lugnt, jag är övertygad).

Såhär såg vi ut igår (i början av kvällen):

image70

Men men, ha det braj!
/ Ems. 

Tjenare allihopa!

Jag och Sanera dricker rosapantern och börjar bli på lyset.
Sanera: Jag börjar tjena... oj, känna, av det här :D

Sanera efter 15 min: Va? Sex? Vem ska vi ha sex med?
Ems: Nej, jag sa (kmr inte håg vad jag sa) hihi (a)

Jaja, nu måste jag lägga av, stavar bara fel hela tiden, fast jag rättar självklart till det för att ni ska få det lätt att läsa. Sanera står brevid och garvar.

Sanera vill lämna en kommentar:
det vorer omöjligt att förstå vad ems skrev om hon inte rättade till det. och ems vill kä av sig ( eller hon är redan avklädd på överkroppen typ) detta bådar inte gott då ems kläcker ut sig detta: VI SKA BLI AS FULLA!!!!!!! YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

ems & sanera signar ut, slut!

/ Ems.

Nattinatti

Nu ska jag sussa. Yes, imorgon är det fredag. Får se vad som händer. Ska praktisera på dagen (10-17) på Wedins skor, är där varje fredag. Kom och hälsa på vettja ;)

Nej, nu drar jag. See you! ;)
Good night.
/ Ems.

Torsdag

Blä. Torsdag. Så jävla trist. Så jävla hungrig.

Aja, kan ju konstatera att imorgon är det fredag och jag hoppas på fest,
annars blir jag galen (a) In i dimman, eller hur Viper-Majsan? ;)

image66
Fr. v: Jag, Viper-Majsan, Pilla och Mary på min 80-talsfest september -07.

/ Ems.

Sov så gott

Skulle följa Sanera hem, och då såg vi en mus! Tänk att något så litet kan skrämmas så mkt ;) Men men, sen när jag skulle hem från henne så var jag tvungen att springa. Kunde för fan inte missa Girls of the Playboy mansion!



Godnatt allesammans!
/ Ems.

Skoltrött

Åh, jag börjar bli riktigt skoltrött. Längtar efter studenten den 29e maj! Woho!
Vilket röj det kommer bli, jag kommer vara helt körd dagen efter - mitt livs baksmälla!
Fan vad man längtar ;) Detta ser väl bara fööör lockande ut...?

image63

/ Ems.

Hello there

Sitter här och borstar tänderna och ska göra mig iordning. Sedan ska jag gå till Mary och jobba med projektarbetet tillsammans med de andra tjejerna från klassen ;)

Hoppas alla får en bra dag!
/ Ems.

Bed time

Läggdags för min del. Är huuur trött som helst. Förstår bara inte varför, har inte gjort ett skit idag. Skulle egentligen ha tränat, men jag tror det var lika bra att jag inte gjorde det för jag hade varit totally dead då (a) Nu är jag bara half dead...

Nu ska jag ta mitt vattenglas och gå upp och lägga mig. Imorgon blir det ett jävla slit med projektarbetet, kom igen nu tjejer, vi måste kämpa! *Go, go, go!*

Haha, det märks att jag är trött... Brukar även blir rätt snuskig när jag är trött. (Sorry Kimmie).
Nu ska jag gå och drömma något snuskigt om Wentworth Miller. Är han het eller är han het?

image62

Godnatt, sweet dreams!
/ Ems.


Tv-kväll

Idag är det Gossip Girl 20.00 och I huvudet på Gynning 21.00! Det får vi inte missa!

image60image61

/ Ems.

Hej

Jag försov mig idag.. igen *suck* Trots att Mary gick upp kl 6 och väckte mig även fast hon inte ens skulle till skolan! (Tack för din insats Mary). Så eftersom jag är så himla lat, låg jag kvar i sängen och tänkte: nej det är ingen idé att ens åka till skolan (var ju faktiskt två timmar försenad) så jag sjukanmälde mig och stannade hemma, så himla skönt!

Men men, nu sitter jag och mamma och väntar på att min lillasyster ska komma hem från skolan, sedan ska vi åka och handla. Troligtvis på Ica Maxi :)

image59

/ Ems.

It is time

Nu är det dags att göra sig iordning för sängen, är dödstrött! Har varit det hela dagen, usch :/

Grattis till Mary idag som fyller 19!
Grattis till mina föräldrar som har förlovningsdag idag!

Var uppe hos Sanera nyss, hennes femåriga lillasyster Anna skulle lägga sig och sjöng en söt ramsa på vägen till sängen. (Anna blev nämligen lite sur på hennes mor när hon skrek åt henne för att hon spillt ut saft...)
Anna: "Mormor är bäst, Sandra är bäst, Lisen är bäst, pappa är bäst, farfar är bäst, Emmi är bäst.. Mamma är dum!" Hahaha, hon är så himla söt ;)


Godnatt allihopa! Sov så gott.
/ Ems.

Goddagens

Hallå där!

Har inte uppdaterat idag, jag vet.. *sorry*
Första skoldagen efter lovet, och jag försov mig och skolkade de sista lektionerna. Yes, det börjar bra... Imorse blev jag väckt av Mary (min personliga väckarklocka), hon väckte mig vid halv 7 om jag inte minns helt fel, men självklart lyckades jag somna om så fort vi slutat smsa (så typiskt mig!).

Jag hade världens konstigaste dröm, jag tänker inte rabbla hela för då tror ni att jag är sjuk i huvudet, men jag kan säga såhär mycket - vid ungefär hälften av drömmen var jag helt plötsligt Pamela Andersson och blev jagad av Bruce Willis som ville mörda mig. Japp, jag är frisk.



/ Ems.

Skola igen

Imorgon blir det väckning av Mary igen, det var längesedan! Känns som att det här lovet har varit väldigt långt faktiskt, konstigt nog... Men men - nu över till något helt annat.

Mailade min läkare igår för att få svar på en väldigt viktig fråga, nämligen: Är det farligt att blanda alkohol med alvedon? Svar: JA! En normal dos alvedon kan leda till allvarliga lever- och njurskador i kombination med alkohol, så don't ever try that! En överdos alvedon kan leda till döden även utan alkohol, så var försiktiga, och lyssna på tant Emmi! Speciellt mina vänner som tror de tär heeelt ok att blanda hejvilt! *ajabaja*

Nu ska jag sussa! Hoppas ni har lärt er något idag :D Godnatt!
/ Ems.

Det finns visst!

Visst finns det ett ord som heter; gravallvarlig..?
Det är ju typ som "dödsseriös" och det har man ju hört.
Personer i min närvaro insisterar på att det inte finns ett ord som heter gravallvarlig, men de har fel. Eller hur? ;)

/ Ems

Ohyes

Jahaja, nu undrar ni kanske vad jag har haft för mig idag, eftersom jag inte uppdaterat? Men då ska jag säga er att jag hållit på med en jävla massa! Eller icke.

Gick upp vid tio (tro det eller ej men jag blev icke väckt av Sanera idag!). Sedan låg jag och drog mig i soffan, åt frulle. Efter det kom Sanera ner, hon hade lagt ner flera timmar på sitt hår och fixat till sin "wet-look" (fettigt hår). Jag upptäckte då att jag var på väg att bli väldigt lik henne (förutom våra tuttar som redan är jävligt lika) så jag hoppade in i duschen. Vi skulle sätta oss ner och söka sommarjobb - slutade med att hon satt och skrek (inte jag) :D

Blev inget jobbsökande så vi satt och kollade på klipp på youtube med Björn Gustavsson istället. Och så lagade lilla jag mat - pasta och tomatsås, mums! Har precis pluggat lite engelska - men fan vad man tröttnar fort.

Nu ska jag gå och mysa i mitt söta Hello Kitty - velourset.

image54

/ Ems.




Dags att sussa

Nu är det dags att sova, eller rättare sagt lägga sig i sängen och lösa korsord *nörd*
Men efter det är det sovdags, är ganska trött redan nu faktiskt..

Melodifestivalen i år var ju skitdålig måste jag säga, förmodligen sämsta bidragen någonsin! Men är glad att Charlotte Perrelli gick vidare till finalen idag, hon hade ju iaf bästa låten bland dagens bidrag. Och Björn var ju som vanligt allra, allra bäst! :D

image53

Men men, godnatt på er! Sussa sött ;)
/ Ems.

Shoppingrunda

Idag har jag varit på shoppingrunda med Sanera. Det är därför jag inte hunnit skriva något idag, hihi! Vi skulle egentligen åkt in tidigt, men kom inte iväg förrän halv två (a)

Men men, tänkte lägga upp en bild på det jag köpte:

image52

Tröjan är från Jane Norman, plånboken och nät stay-ups är från H&M.

Hoppas alla får en trevlig lördagkväll! Själv ska jag bänka mig framför tvn och se melodifestivalen, undrar vad Björn Gustavsson ska roa mig med idag ;D

/ Ems.

RSS 2.0