Goddagens

Idag har jag övningskört till Bauhaus i Länna. Skitskoj! Vi köpte en ny toalett till badrummet där uppe, tur det för den vi hade har börjat läcka(!). Dessutom köpte vi ett toalock till badrummet hit ner, med en delfin på, urgulligt!

Sedan åkte vi till Skärholmen C för att käka lunch. Vi hörde lite smått skrikande och undrade vart fan ljudet kom ifrån. Och ju längre och längre in i centrumet vi kom så blev skriken bara högre, då ser vi en scen mitt i centrumet. Mamma undrade vilka som uppträdde, så vi försökte ta oss fram (vilket var nästan omöjligt) men så ser vi några småfjortisar med en skylt som det står EMD, på. Ja, alltså var det Erik, Mattias och Danny från Idol. - Suck, sa jag bara och skyndade mig därifrån ;p Dock blev Sanera väääldigt avundsjuk!

Sanera kom över till mig och skulle låna kläder + skor till ikväll. Som vanligt hade hon inte ens duschat när hon kom (hon måste vara världens segaste människa). Dessutom blev hon skitlack på mig imorse för att jag hade åkt till Bauhaus när hon knappt hade vaknat (vi hade nämligen bestämt att vi skulle till Farsta C idag). Men när jag ringde efter att ha kommit hem därifrån (var där i ca. 30 min), då satt kärringen och käkade frukost, så bråttom hade hon ;)

Men men, ikväll blir det Melodifestivalen hos Danbanan och Victor! (Läskigt att vara ensam tjej nuförtiden med dessa två vrålkåta grabbar).
Ha det så bra ;)
/ Ems.

Some sexy shit
Jag har bajsat: Malin

typ samam sak, men jag är uinte hunrgi alls :O vad ska ni äta?

2008-03-15 @ 18:22:16
Come and get me: http://Chakrat.blogg.se
Jag har bajsat: laijna

ha en bra dag :D

2008-03-15 @ 18:37:39
Come and get me: http://laijnloo.blogg.se
Jag har bajsat: jannaa

nej usch missa melodifestivalen men vi hade tvn på på jobbet :D

2008-03-16 @ 00:13:18
Come and get me: http://jannaas.blogg.se
Jag har bajsat: Melina

godmorgon,hoppas du får en bra söndga!

2008-03-16 @ 09:12:52
Come and get me: http://mmelina.blogg.se
Jag har bajsat: sanera

hahahaha bibel ;)

2008-03-16 @ 19:37:01
Come and get me: http://swandras.blogg.se

Leave a comment bitch:

Give me your name, baby:
Remember me?

Your e-mailadress: (publiceras ej)


Din blogg, bitch:


What's on your mind, cutie?:

Bye sexy!
RSS 2.0