Mommo och moffa hemma igen

Igår överraskade vi (jag, Dan, Hugo & syrran) m och p när de kom hem från Grekland! Vi hade gjort grillmiddag, kött och kyckling, med potatisgratäng och sallad, mums! Så blev det chokladpudding, grädde och jordgubbar till efterrätt :-D 

Mommo hade saknat Hugo så mycket att hon glömde äta sin mat, hehe ;-) 





Hugo fick några presenter också, från Grekland. En turkos converse-tshirt och ett set, linne och shorts, också från converse, kommer vara sååå cool i sommar! Om det nu blir nån värme nån gång, svinkallt just nu B-) 

/ Ems.

Mys med moster





/ Ems.

Shopping

Igår shoppade jag och Hugo. Det blev en tröja och en klänning till mamman och sen 4 byxor och 4 tröjor till Hugo ;-D hehe.. Det var 30 % på ett helt köp på Lindex, gällde även på rea så det var skitbra! Handlade för sammanlagt typ 1000 kr eller lite mer till Hugo! 

Lite på Zaras barnrea och en mjukisdress till i höst/vinter från kappahls Hampton republic, så mycket snyggt det finns där! Idag fick jag sms om att man fick 25 % rabatt på ett köp där, så jag gick dit med det jag köpte igår och handlade om det, fick en t-shirt och 27 kr tillbaka! Det gillas :-D 

Idag fick vi byta ena slangen på Hugos vagn också för det var pyspunka, men det fixade Dan rätt snabbt :-D Imorgon ska vi hem till m och p, de har inte kommit hem än men vi ska låna deras grill och sedan sova där för på söndag kommer de hem och då ska vi överraska dom och ha middagen klar när Bell hämtar de från flygplatsen :-D 

/ Ems.

Midsommar 2014

Vi firade med Dans familj. Det är mest unga i hans släkt så det blir ofta mycket festande och rökande. Jag tycker inte det är så passande när nästan alla har väldigt små barn. Nästa år hoppas jag på ett lugnt och barnvänligt midsommarfirande :-) 




Röd om nosen efter fallet :(





Stackars min plutt! 

/ Ems.

Mammas bebis :(

Fyfan, det mest hemska ljud jag hört. Har aldrig varit så snabb. 

Hugo sov brevid mig inatt i vår säng, Dan sov på soffan. Hugo vaknade kl 6 och jag var sååå trött, ignorerade hans gnäll och lyckades på nåt sätt somna om även fast han flög runt som en flipperkula (som alltid). 

Jag vaknar av ett högt duns följt av ett hjärtskärande skrik. Det mest hemska ljud jag hört. Jag bokstavligt flög upp! Jag var på Dans sida av sängen på en sekund och där låg Hugo på golvet med ansiktet nedåt och tårarna sprutade på honom. Både av rädsla och smärta. Han föll ned trots att vi byggt en hög mur i sängen med kuddar under madrassen. 

Jag skrek "Dan, Dan!" Och tog upp Hugo snabbt och kramade honom hårt och sa att allt var okej och så kom Dan in och tog honom. Först då fick jag andnöd och tårarna sprutade. Skulden och ångesten. Världens sämsta mamma. Somnar om istället för att gå upp med min son, som tydligt visade att han var rastlös och ville bort från sängen. Leka och äta frukost. 

Usch. Dunset och skriker spelas upp om och om igen i mitt huvud. 

Nu sitter vi i bilen och ska åka in med H bara för att vara säkra på att han mår bra. Han har skrattat och busat men vi vill kolla ändå. Fick råd att åka till Solna men sitter fast i gullmars, har stått här i 30 min. Får se om vi kommer fram... 

Nu sover plutten i bilen. Lite läskigt, tänk om han har hjärnskakning? Usch... Mammas lilla hjärta! <3 

/ Ems. 

Skansen

Hugos första besök på Skansen idag. Jag, pappan, Hugo och moster åkte dit :-) Hugo älskade att titta på djuren och gjorde gulliga läten när han såg dom! Han blev lite rädd när jag satte ner honom framför ett gäng nykläckta kycklingar, haha! Sötnos! 















/ Ems.

Körkort 5 år

Igår fyllde mitt körkort 5 år! Woho :D Nu får jag övningsköra med någon om jag vill, nice!! 

/ Ems.

Pappa semester!

Wiho säger Hugo! Nu har pappa semester/föräldraledigt i 9 veckor! Får hänga med både mamma och pappa varje dag nu, sååå mysigt! 

Vi började denna helg med mat och umgänge både hos farmor och mormor, morfar & moster! Myspys :-) 

Blev lite shopping igår. Badkläder till Hugo att ha som extrakläder i skötväskan, han har börjat grisa ner sig så mycket nu när han äter mer riktig mat haha ;-) 

Nu äter han gröt, burk till lunch och burk till middag, och så ersättning där emellan! Och så kommer han nog krypa snart :-O Han sätter/ställer sig i krypställning hela tiden, men det slutar med att han hoppar eller hasar fram på rumpan och skjuter ifrån med armarna haha! Sötnosen :-* 

Hoppas det är fint väder imorgon, då kanske vi åker in till stan och äter lunch på Vapiano, läääängtar efter deras pasta med tomatsås! Nu ska jag nog gå och lägga mig bredvid Hugo som redan sover. Vi delar på sängen inatt så får pappa sova på soffan ;-) Nattinatt! <3

/ Ems.

RSS 2.0