Pyssel

Har pysslat lite idag! Klippt ut bokstäver i ljusblå papper som jag kommer hänga upp på en lina på väggen. Tänkte ha de hängandes i församlingslokalen efter dopet :) 



/ Ems. 

Dopinbjudan




Min vackra prins! 

/ Ems.

Skhlm

Igår var jag, Bell och Hugo i Skärholmen och shoppade till dopet! Hittade massa fint i babyblått :D 

Affären jag ville handla på - Partyland - hade nästan inget av det jag kollat på på nätet och dessutom var det svindyrt... Så vi handlade på Lagerhaus och Åhléns istället, finare saker till bättre priser :) Bilder på allt får ni se efter dopet, hihi ;) 

Efter shoppingen skjutsade vi syster/moster till Musa och sedan hem och laga mat! Vännerna Katti, Mary och Krille kom över på middag, myyys :) <3 Men senare på kvällen fick jag superont i magen :( Löste det med några tabletter och sömn, så idag mår jag bättre! Tur att det inte var magsjuka, usch! 

/ Ems.

Somnade i mammas famn, idag igen



Jag njuter verkligen när Hugo somnar i min famn. Höra honom snusa så sött. Se hur han snuttar på sin napp. Känna hans varma, gosiga bebishud. Älskar det! <3 

Och jag vet att det inte kommer vara för evigt, det är faktiskt sällan han somnar hos mig nu för tiden, det är väl därför jag njuter av det så mycket. Min lilla kille börjar redan bli stor... Det går för fort <3 

/ Ems. 

Starka killen! 12 veckor idag!







Han gillar att ligga på mage mer och mer. Tror att han börjar förstå att han faktiskt orkar hålla upp huvudet och titta omkring, inte bara titta neråt, hehe :-)

/ Ems. 

Mammas bus <3




/ Ems.

Fredag

Just nu väntar jag och Hugo på att papi ska komma hem. Sedan ska vi lämna lite saker hos Nella och köpa present till Marleya :) Och så kanske vi hinner hälsa på mommo, moffa och moster en stund ;) 





/ Ems och Hugo.

Öppna fsk med Albin och Sanera

Idag har jag och Hugo varit på öppna fsk i Älvsjö med S och Albie! Killarna tyckte det var roligt (mest Albin såklart hihi), Hugo var dock redan lite trött när vi kom dit, så när det var dags för sångstunden så somnade han i min famn xD haha... Efter det åkte vi hemåt och gick förbi Coop. Köpte lunch till mig, men när jag och S hade skiljts åt kollade jag kl... 15,40 haha! Blev middag istället :-) I brevlådan låg våra inbjudningar till dopet som jag beställde i måndags (jäkligt snabb leverans!), sååå fina! Beställde de från Optimal print :-) Kan lägga in en bild på de senare, vill inte avslöja innan alla fått sin inbjudan, hihi... 












Mammas älskling!!!! <3 

/ Ems.

Bokat kyrka och träffat Hugos syssling

Idag har jag äntligen bokat kyrkan! Har precis beställt inbjudningskort också, de ska landa i brevlådan redan denna vecka så det blir till att köpa frimärken så vi kan skicka ut de på en gång :) 

Vi har även tagit oss till Skogås! Köpte med fika och åkte hem till Nella & Marleya och busade! Så trotsade vi kylan och gick vi på en långprommis, det var riktigt skönt :) mötte min mami på vägen också så hon följde med hem till Nella och gick ut med hundarna en sväng, sedan gick jag, mamma och Hugo hem till henne där Dan hämtade mig och H :) 

En mysig dag! 










Sötisar!!! <3 

/ Ems.

Min vy just nu



Mina två hjärtan <3 

/ Ems.

Planerar dop

Har börjat planera Hugos dop lite smått. Har kommit så långt att jag måste boka kyrka och lokal för att kunna planera vidare. Har försökt få tid till att ringa i flera dagar nu men har fastnat med annat eller så har Hugo sovit så dåligt att jag inte hunnit. Men idag så! 

Ringde först nån växel, blev kopplad till rätt församling, och sa att jag ville prata om dop och boka tid. Då svarade hon att hon inte kan hjälpa mig med det idag utan att jag får ringa tillbaka på måndag efter kl 10. Jaha? Ännu några dagars väntan... Hoppas att de har ledigt det datumet vi vill ha, nu när vi får vänta extra lång tid. Hm... 

Börjar redan stressa upp mig. Finns så mycket fina dekorationer som jag vill ha, samtidigt som jag hade planerat att hålla det väldigt enkelt. Hatar när det blir för mycket, för komplicerat, för då blir det aldrig nå bra. Less is more! Om man inte har mycket tid och pengar. Två saker som vi absolut inte har just nu... Så vi får se hur det blir med allt jag vill ha... Vill ju att det ska vara en fin dag för min lilla Hugo och att folk ska märka att vi lagt ned tid och kärlek på det här dopet...

/ Ems.

Moster hemma!

I tisdags landade moster på svensk mark igen, äntligen! Så på onsdag em åkte vi över dit och åt middag. Bell hade beställt julbord av m och p så det blev julmat, det var gott! Tyvärr kunde Bell inte få i sig så mycket, magen var inte van vid sådan mat, stackarn! Men hon fick iaf gosa med Hugo! Och blev lite chockad över att hans skrik numera inte låter som en jamande kattunge, utan mer som en polissiren xD haha! 

/ Ems. 

Senaste dagarna















Mammas lilla sötnoooos! :-* 

/ Ems. 

Mammas sötnos



/ Ems.

BVC igår

Igår var vi på BVC. Blev lite sena, så vi fick skynda oss dit och fick komma in på en gång! Hugo är nu 61 cm lång och väger 6335 gram, stora lilla killen :D hihi! Efter besöket där så var vi hungriga så vi åkte till Älvsjö värdshus och åt kinamat. Sanera och Albie var också i Älvsjö så de kom och gjorde oss sällskap. Sedan åkte de hem och vi åkte hem till oss. 

På kvällen åkte vi hem till S, M och Albie och myste :) Kollade på några Glee-avsnitt och drack cola zero, hehe... Vi kom hem vid 1-tiden och då var Hugo fortf vaken men han somnade snabbt efter lite mat och en torr blöja! De senaste dagarna har han sovit bredvid mig i sängen och pappan har sovit på soffan för han hostar så mycket på natten. Så mysigt att ha bebis bredvid mig i sängen! <3 

/ Ems. 

Dödskallar



Min lilla cooling! Så roligt att se honom i kläder som vi köpte när han låg i magen. Mammas stora kille! <3 

/ Ems. 

Fot- och handavtryck



/ Ems.

Bells ord

"Vi va ute och festade och jag stod och pratade med en svensk kille och Millan och Nicole va precis bredvid mig sen helt plötsligt sitter jag ute ngnstans och spyr som fan och jag vet inte hur jag kom dit och den där killen står och säger att han ska skjutsa hem mig till honom eftersom Millan är borta men jag säger nej och ber honom att gå och sen kmr jag bara ihåg att jag sitter i en taxi med Millan och Nicole och skriker och kräks och inte ver vad som händer sen kom vi till hotellet och det känns som att jag ska dö typ kan inte beskriva känslan och skriker att jag vill till sjukhuset så vi åker dit och jag fick ngt dropp typ för dom kunde inte göra så mkt och så fick jag sömnmedel för jag va så jävla hysterisk"...

Grät när jag läste det här. Min lilla lillasyster! Inte så liten längre, men när nåt sånt här händer så är man nog fan liten! Hon måste varit så rädd och mått så dåligt. Önskar bara att jag varit där och kunnat skydda henne, tröstat henne! Fått henne att känna sig trygg. 

Och slagit ihjäl den där jävla killen... Faaaan! Blir så jävla arg! Vad fan får någon att göra såhär mot en annan människa? Hur fan kan man göra så?! Fattar han vilka men hon har fått?! Åååhhh, kan inte ens förklara hur arg och upprörd och LEDSEN jag är! 

Bell mår ialla fall bra nu, fysiskt. Det verkade som att hon tagit händelsen bra och inte beskyller sig själv eller sina vänner. Jag tror nog att jag tagit detta värre än vad hon själv gjort, men det är bra. Jag vill att hon ska må bra, känna sig trygg och veta att hon absolut inte gjort något fel! Hon har varit väldigt försiktig, men ibland räcker inte det... 

Älskar min syster! Skulle göra allt för henne, och önskar verkligen att jag varit där och kunnat göra något <3 

/ Ems. 



Drogad

Fick reda på att Bell blev drogad igår på en klubb i Thailand. Jag vet inga detaljer då jag fick veta detta av mamma, och hon hörde det från Millans mamma som också var i Thailand (de reste hem idag medan Bell och Millan reser den 14e). Enligt mamma började hon kräkas som bara den och sedan var hon helt borta. Millan tog henne till sjukhus där hon fick dropp. Och medan Millan tog hand om Bell blev hon besluten på sin mobil. 

Vidriga människor som gör såhär mot någon. Mot mina tjejer. Mot min syster! Ååååhhhh blir så jävla arg! Önskar så jävla hårt att jag var där så jag hade kunnat skydda dom. Hade slagit ihjäl varenda människa som hade närmat sig! Faaaan... Det hade ju gått så bra, nu hade de bara 8 dagar kvar innan hemresa, kunde de inte bara ha fått en bra resa? Utan droger och stölder? 

Jag har inte fått något svar från Bell idag. Senast hon var online var 13,50 svensk tid. Hoppas verkligen att allt är okej nu. Hon hade fått lämna sjukhuset idag iaf, det sa mamma när de kom förbi idag vid kl 14. De skulle byta ställe nu, ingen av de ville vara kvar i Phuket. Åh, lilla lillasyster/moster, nu vill vi att du ska komma hem så vi får krama om dig och veta att du är trygg och oskadd!!!! Låt denna vecka gå FORT! <3 <3 <3 


/ Ems. 

Mammas snutte







Idag har vi haft besök av mommo och moffa en liten stund. De kom förbi med fika och gosade med Hugo, men han var trött så tillslut fick mommo lägga honom i vaggan och då somnade han. Men det var inte länge han sov... Jag åkte till affären och när jag kommer hem igen står Dan i badrummet och ropar: hjälp! Jag rusar in i badrummet och ser honom stå vid badkaret, där i ligger lillen och badar, haha! Han hade bajsat så Dan skulle byta, och när han öppnar blöjan var det typ inget där i, sen när han lyfter upp benen på Hugo så ser han att hela ryggen är full, så pyjamasen och skötbordet var fullt med bajs, haha... 

Efter badet och lite mat så sover lillen och vi har också hunnit äta, skönt! Nu ligger vi alla 3 i soffan och vilar :) 

/ Ems.

Inte så road xD



/ Ems. 

Tröttmössan




Åååh, älskar dig!!!! <3 

/ Ems.

Min sötnos!













Hugo har på sig en av julklapparna på de 4 sista bilderna, en body med troll på. Så fin! Den fick han av Kalle, Anton och Mickis. Även en julklapp på första två bilderna, en joggingdress från märket Converse av fammo. 

/ Ems.

Mitt hjärta har ett hjärta, på magen <3




/ Ems.

Hugo nio veckor idag





/ Ems.

Present från mommo och moffa




/ Ems.

Hugo blir två månader idag!




För 2 månader sedan låg vi på förlossningen och fick vara med om vårt livs största och viktigaste ögonblick. Vår son föddes. Det går inte att beskriva känslorna, det är så overkligt. Jag förstår fortfarande inte att han låg i min mage i nio månader, att han nu finns här hos oss. Att han är vår! <3 Älskar dig så det gör ont, min lilla Hugo! 

/ Ems. 

Mommo & Hugo



/ Ems.

5 år idag

I fem år har vi varit tillsammans. Känns som mer än så. Men vi har ju iofs känt varandra i 9 år. 

Detta är det andra nyåret vi inte är bakis på vår årsdag. Både förra året och detta år körde jag bil och Dan tog det lugnt med ölen. Men det har ändå inte blivit att vi gör något speciellt. Det är lite trist, men i år har vi ju vår fina son att ta hänsyn till, det blir lite svårare att göra något speciellt då om det inte är planerat innan. 

Jag är glad att jag har Hugo. Han är mitt allt. Dan får komma på en andra plats, men det gör inget för jag vet att jag är nummer två för honom också. Så istället för att fira vår årsdag så firar jag att det är ett nytt år som jag kommer få spendera med min lilla familj och jag hoppas att det blir ett bra år för oss tre tillsammans <3 

/ Ems. 

Greppade en skallra

Hugo fick skallran i handen av pappa och sedan tog han den till munnen helt själv och tuggade lite på den! Mammas sötnos!!! 













/ Ems.

Nyårsfin kille










/ Ems.

RSS 2.0