En liten resumé av 2012

Firade in 2012 med min familj och min pojkvän efter en skön Thailandsresa. Började året med jobbsökarstress som tillslut gav resultat! Jag fick jobb på unionens a-kassa som kontorsassistent, jippi!

Blev så himla glad och såg fram emot att arbeta, blev snabbt uppskattad av många och det kändes så bra. Livet rullade på och runt mars, april tog livet en liten omväg och jag, vi, vet inte vad som hände, men svartsjukan sköljde över både mig och Dan... Vilket nog var meningen, ödet, för efter det förstod vi att det finns inga andra för oss, vi älskar varandra och kommer också alltid göra det!

Sommaren var bra, men kort, likaså alla händelser, minns inte så mycket av sommaren. Jag tog ut 20 dagar i förskottssemester så att jag kunde vara ledig med Dan, vi hade tre veckor ihop men vi gjorde inget speciellt, vi bara va :)

Jag tatuerade mig, det var dock i maj/juni tror jag. Min andra tattoo! En stor ros på höften, som jag är så sjukt nöjd med, och vill bygga ut den... Dan tatuerade sig ungefär samtidigt, en helsleeve som fortfarande inte är klar. Får se när jag fortsätter på min ;)

En sak jag aldrig kommer glömma var i början på hösten, när min bästa vän sedan vi var 5-6 år, berättade att hon var gravid! Den historien kommer vi berätta för våra barn, dock inte förrän de är gamla nog att förstå varför man kanske tvekar i att ta ett sådant stort beslut.. Och tills våra barn känner vår personlighet och förstår det roliga i den historien, hehe ;)

Dan har börjat övningsköra också, så hoppas på att han tar körkort snart, han ska göra halkbanan denna vecka! ;) han kör både med sin mamma, sin bror och min pappa, så hoppas att han ligger i nu ;D inga ursäkter!

Vad har hänt mer i höst? Jo, jag har fått ett infall som de flesta verkar ha problem med, haha... Lider faktiskt med alla som har problem med alkohol för jag förstår pressen nu, när jag själv valt att inte dricka... Förutom när jag känner för det, men det är så sällan så man kan nästan kalla mig nykterist ;) Kände bara att; nu räcker det, vill inte må dåligt och förstöra en hel dag eller två bara för att bli full, så kul är det faktiskt inte och man gör/säger massa dumma saker, man är inte sig själv, och det ogillade jag... Klandrar dock inte den som väljer att dricka, kan ju fortfarande förstå varför folk vill göra det, dock har jag själv valt att inte göra det pga hur jag mår dagen efter :)

Nej ni, nu måste jag avsluta min resumé! Har en halv nyårsmiddag att laga iordning, hehe ;D Ikväll firar vi in 2013 med Sanera, en del av hennes familj och Micke. Det ska bli skönt med ännu en lugn nyårsafton. Inte bara för att slippa alkoholen utan också för att en lugn nyårsafton innebär att jag och min älskling orkar fira att vi varit tillsammans i 4 år imorgon! <3

/ Ems.


Happy new year

Idag är det nyårsafton, men det känns inte som det. Det är helt sjukt hur snabbt det här året har gått! För ett år sedan hade vi nyss kommit hem från Thailand och firade in det nya året med mamma, pappa och Bell :) det blev ett lugnt firande och det var jätteskönt!

I år ska m och p till några vänner och sis ska ha tjejmiddag hemma, så det blir tyvärr inget firande med familjen, men det blir ett lugnt firande i alla fall :)

Ligger just nu i sängen och funderar på vad jag vill ha till frukost, min aptit har varit nästintill obefintlig trots att jag känner hunger, men vill liksom aldrig ha någon mat, förrän jag smakar på det.. Konstigt! Borde kanske kolla upp det, mat är ju rätt viktigt, men det är jobbigt att tvinga sig själv att äta hela tiden..

Dags att ställa sig upp och påbörja vandringen till kylskåpet ;) Ciao!

/ Ems.


Femtio nyanser av mörker

Köpte boken som e-bok, så jag kan läsa den på paddan...

Köpte den nu ikväll och har läst 77 sidor, var tvungen att tvinga mig själv att sluta läsa så att jag kan sova, hade varit uppe hela natten och läst annars xD

Den är så förbannat bra, precis som ettan!

Godnatt.

/ Ems.


Mellandagar

Har varit ute på mellandagsrean i tre dagar nu! Första dagen var vi dock bara inne på Media markt och köpte paddan.

Igår bytte jag en julklapp och köpte en ring och ett armband, det var 50 % rabatt så det kändes verkligen som ett kap ;)

Idag var jag och pappa i Haninge och då köpte jag löparskor från Asics för 399 kr! Det var iofs från barnavdelniningen så de var billiga från början men nu var de nedsatta från 599 till 399 B-) kap där med!

Nu ligger jag i soffan hos m och p och är helt slut, det tar på krafterna att shoppa när det är så jäkla mycket folk ute! Puh...

/ Ems.


Blev inte riktigt som vi tänkt oss

Julafton var mysig, men den blev inte riktigt som vi tänkt oss...

Dan mådde dåligt under natten och på julaftonsmorgon kräktes han, men han orkade släpa sig hem till mina päron vid halv elva ändå. Men efter paketöppningen gav han upp och somnade på soffan. Vi fick köra hem honom påvägen till moster Mia, stackarn fick spendera nästan hela julafton ensam :(

Och tidigare på morgonen ringde mamma för att berätta att hon skulle köra morfar till akuten då han blivit jättedålig och fått problem med att andas, han ligger fortf inne och jag hoppas att han snart blir bättre, lilla morfis <3

Dan mår lite bättre idag men har fortf ont i magen och halsbränna... Vi misstänker att han fick en dålig kebab i söndags från grillen i Skogås, så be careful mina skogåsvänner!

Vi tog oss upp imorse vid kl 8 för att åka till media markt och köpa iPad 2, den var dock inte på rea men vi behövde verkligen en ny dator så vi köpte den ändå :) Har lekt med den i några timmar nu, hehe... Det är ganska skönt att ingenting är öppet idag så man har en anledning till att bara ligga hemma med täcket i soffan och mumsa godis och dricka läsk, hihi! Hej fetto ;) Satsar på vassen 2013 istället för beachen...

/ Ems.


Alma


God jul

God jul alla mina fina vänner och min underbara familj!

/ Ems.


23 december

Dagen innan julafton!

Igår hade vi kalas för Dan med våra familjer, det var mysigt :) Dan fick äntligen sin kaffemaskin med kapslar som han har tjatat om ;) haha..

Imorgon ska vi först hem till m och p och fira jul på morgonen, sedan åker vi hem till moster Mia och träffar min släkt och äter julmiddag :) Det ska bli så mysigt! Älskar att vara med familjen :)

Får se om man tar sig ut idag, skulle vilja handla någon fin klänning till julafton :) och kanske en fin skjorta till mannen!

/ Ems.


Det är fredag

Sitter på tåget nu, påväg till Skogås. Ska möta mami och hjälpa henne att handla de sista julklapparna plus present till Dan ;)

Så jävla skönt med fredaaaag och ledig i TIO dagar, woho!!! Ska njuta som fan :)

Lunchade med saneran idag, alltid lika mys! Och kul att höra allt om bebis i magen <3 hihi... Och sen kom Fisi och joinade så då blev det lite fika också och vips så hade nästan två timmar gått, haha! Långlunch, javisst...

Herregud, lökar ihjäl på tåget i min gåsjacka, måste sluta skriva nu, ska gå av hihi ;) Ciao!

/ Ems.


Julbak

Igår bakade mannen kärleksmums och idag gjorde jag knäck i micron! Yummie :) känns faktiskt mysigt att det snart är jul, var längesedan jag kände så...

Mannen sover nu, han somnade för länge sedan, så det blev inte mycket firande på födelsedagen ;) Vi tar igen det på lördag när våra familjer kommer hit på fika. Nutten hade beställt våfflor till middag, så nu är man lagom mätt och lite lätt illamående haha... Skön sista måltid ;) ja, om jorden går under imorgon dvs... Tror dock att vi klarar oss ;) Annars vill jag bara säga att jag älskar mina vänner och min familj och min nutte <3 och hoppas att vi ses i nästa liv, på en annan planet dåra xD hehe...

Imorgon blir det nog lite shopping med mami, ska agera smakråd. Och kanske färga håret, hihi!

Nej, nu ska jag övertala nutten om att vi ska förflytta oss till sovrummet, jobb imorgon för oss båda, men sen är vi lediga! Jag fram till den 2a och nutten är ledig ända till den 7e, lyx!

/ Ems.


Onsdag

Fick utbrott på en kollega idag och kallade honom "din dumma jävel", hehe... Skönt att han slutar snart, annars skulle jag fuckat ur totalt... Men låter det mesta han gör bara passera, orkar inte lägga ner energi på en människa som jag snart slipper se resten av mitt liv. Idag gjorde jag dock ett undantag, och vår nyanställda fick sig en liten chock, haha!

Mannen har nyss bakat sina berömda kärleksmums och jag har tjatat i en timme nu om att få smaka, men den var tydligen inte redo att skäras i förrän nu, haha ;) Min lilla nutte, imorgon fyller han 26 år... Gamling :) hihi! Älskar dig, baby <3

/ Ems.


Sömnlös

Inatt var jag sömnlös, kunde inte somna och tankarna snurrade runt, runt...

Dan sov som en stock, precis som nu. Och jag är knappt trött. Kommer väl inte kunna sova inatt heller...

Vet inte vad jag ska skriva, känns meningslöst att skriva det jag känner eller tänker på, känns meningslöst att ha en blogg just nu. Och fråga inte vad jag menar, hade skrivit det om jag ville berätta. Kanske borde lösenordsskydda så att man bara kan skriva för sig själv.

Tänker oftast inte på att andra läser, skriver mest för min egen skull, för att jag ska kunna gå tillbaka i arkivet och läsa vad som hänt i mitt liv.

Vad jag babblar. Vi hörs när vi hörs, bloggen. Ciao!

/ Ems.


B-day dinner

Idag ska vi på middag hos m och p och fira pappsen! Ska bli mysigt! Han fyller egentligen år imorgon och då ska vi fira honom plus moster med resten av släkten :)

På förmiddagen var vi i Nacka och skulle shoppa lite, det var fler än oss som skulle det, kan jag säga... Proppat! Och låååång kö när vi åkte därifrån...

Önskar att jag hade något kul att skriva om, men nej...

Har sån mensvärk så jag vill bara gräva ner mig och dö. Men det går väl över snart... Ska fortsätta moffa choklad och hinka läsk nu, ciao!

/ Ems.


Självplågaren

Ibland blir man ju lite irriterad på sig själv...

/ Ems.


December

Oops, länge sedan jag skrev här, men har inte haft något att skriva om...

Är sjuk, igen... Surprise! Två arbetskollegor + Dan var sjuka förra veckan så det var ju nästan oundvikligt att jag blev sjuk. Men det är lite bättre nu iaf, tror att det blir jobb imorgon. Missade julbordet med jobbet i fredags, tråkigt! :(

Har läst ut en bok nyligen, "Femtio nyanser av honom", första gången på typ tre år, hehe... Gillar ju inte att läsa egentligen... Men den var sjukt bra, och nu väntar jag på att Sanera ska läsa ut tvåan så jag kan låna den B-) hihi!

That's all for now,

/ Ems.


RSS 2.0