Dumsnut

Haha, har trott i flera månader att jag måste gå till banken för att öppna ett sparkonto, men hela tiden har det funnits på datorn.. Några klick senare så har jag äntligen ett sparkonto ;) wiho! Väx pengar, väx! Haha..

En vecka kvar på semestern nu, känns helt sjukt.. Det gick så långsamt i början, men ju närmare slutet man kommer desto fortare går tiden..

På onsdag drar Dan med de andra gubbarna till Hälsingland, så då blir jag solo här hemma :( får väl försöka njuta av ensamheten lite, händer ju inte så ofta, hehe..

Imorgon ska han tatuera sig igen, får se vad det blir denna gång. Är ju en överraskning varje gång, haha.. Men fint blir det iaf, det är ju huvudsaken :) Nu ska jag gå och leta upp någonting att laga till middag, samma visa varje gång.. Bara jag och Dan som aldrig kan komma på en maträtt? Och om vi kommer på något så kan vi ändå inte enas för vi är sugna på olika saker, haha.. Stora problem ;)

/ Ems.


Furuvik

Igår var vi i Furuviksparken. Det var jag, Dan, hela hans familj samt hela Oves familj, så vi var 12 vuxna och 6 barn! Många viljor att samsas med, men det gick bra! Dock hade vi spöregn fram till eftermiddagen så vi vuxna var väl måttligt roade, men sedan sprack det upp på eftermiddagen vid 15-16, då var det dock dags att börja packa för att åka hem igen. 2 timmars körande dit och 2 timmar hem.. Eller ja, på hemvägen gick det lite snabbare, ville bara hem! Var helt slut...

Idag ska jag och Dan bjuda på grillat hemma hos m och p! Vi lånar deras grill för att laga maten som vi tar med oss hemifrån :) Längtar tills vi har vårt egna hus/radhus (vilket det nu blir) så att vi kan bjuda hem folk och bjuda på middagar och myskvällar! Åååhhh... Då skulle vi ha något att pyssla med också, istället för att bara sitta instängda i en lägenhet på 3e våningen............ Vill verkligen flytta, märks det? haha :)



Nej nu ska jag göra Dan sällskap på balkongen en stund innan vi åker till m och p. Ciao!

/ Ems.

Andra veckan

2a veckan på semestern! Har bara latat mig fram tills idag! Tog en sväng till Ikea med mami och köpte en byrå och en taklampa till sovrummet :) ville lägga upp bilder men min blogg.se-app har slutat fungera, det går inte att logga in och jag har försökt ta bort den och lägga till den igen men inget funkar :(
/ Ems.

Nagelklippare


Grillmiddag

Ikväll ska jag och Dan äta middag hos mor och far! Det blir grekiskt tema ;) yummie!

/ Ems.


RSS 2.0