Monday/semester yiiha

I lördags var vi ute på Muskö och tittade på när tjejerna sprang Muskö-loppet, strålande sol och jättevarmt! Skönt för oss som inte sprang, hehe ;) Sedan blev det fika och grillning på eftermiddagen :) Supermysigt!

Igår var vi på Furuviksparken med nästan hela Dans familj, tror vi var 13 st :) Vi kom dit vid 10 och åkte hem vid 17, så det blev några timmar med tittande på alla djur, äta matsäck - korv med bröd och pannkakor, sedan en sväng på tivolit med massa spel och karuseller (inte för mig dock, hehe). Dan hade gett sig fan på att vinna en stor chipsgrej med massa olika chipssorter i, tillslut, efter många vändor förbi det hjulet så hade han tur och vann ;) Efter det gick vi till poolen, eller rättare sagt poolerna där killarna och barnen badade, det var lite för kallt för oss andra, haha!

Det var spöregn när vi kom och svinkallt men sedan sprack det upp vid 15, men blev kallt igen vid 17 och då bestämde vi att det får räcka :) Lagom trötta när vi kom hem, jag somnade ganska tidigt och Dan somnade på soffan, som vanligt, haha!


Some sexy shit

Leave a comment bitch:

Give me your name, baby:
Remember me?

Your e-mailadress: (publiceras ej)


Din blogg, bitch:


What's on your mind, cutie?:

Bye sexy!
RSS 2.0