Lördag

Igår blev Hugo en vecka. Känns sjukt. Känns som om vi alltid har haft honom. Vad gjorde vi innan han kom, vad pratade vi om, vad kände vi, vilka var vi? Det är så himla stört, att man inte minns. Att man helt och hållet ställer om sig. Att man plötsligt blir en förälder, som om det var så självklart... För det är så det känns, självklart. Det finns inga tvivel. Vi är föräldrar! Och jag måste säga att vi är riktigt duktiga på det än så länge! Trots att det bara gått en vecka så har vi fått kläm på det mesta och vi bara gör, som om vi aldrig gjort något annat :) Det känns bra! 

Idag har vi hunnit med att handla lite, behövde bl a ny mat till lilleman! Sedan gick vi hem till farmor och Ove så de fick gosa med Hugo och vi blev bjudna på tacos till lunch :) Skönt att bli bortskämd! 

Igår blev vi ju också bortskämda, blev bjudna på supergod och mysig middag hos S, M och Albie! Pannbiffar, potatis, sås och morötter! Nomnom, så jävla gott med hemlagat! Har inte ätit det på över en vecka typ, haha... Fick morotskaka till efterrätt också, kunde inte blivit bättre ;) Mitt i middagen börjar både Albie och Hugo bli griniga så papporna fick snällt ställa sig och fixa mat och sedan fick mammorna mata, livet som småbarnsföräldrar, haha! Kändes så komiskt, som i en film xD hahaha! 


Nu är vi hemma igen, pappan vill kolla på fotboll. Lillen sover på mig, gos! Får se vad lördagskvällen bjuder på, antagligen blir det en mysig hemmakväll med min lilla familj :) <3 

/ Ems.


Some sexy shit

Leave a comment bitch:

Give me your name, baby:
Remember me?

Your e-mailadress: (publiceras ej)


Din blogg, bitch:


What's on your mind, cutie?:

Bye sexy!
RSS 2.0