Söndag

Vaknade kl 10 imorse, det var länge sedan jag sov så länge! Vi somnade iofs runt tolv, det var länge sedan vi var uppe så länge hehe ;) Efter dopet igår åkte vi hem en stund, sedan käkade vi kinamat och åkte till K & K och hade spelkväll med Mary och några av Kattis gymnasievänner :) 

Vaknade upp igår med ömma revben, undrar om lillen ligger och sparkar mycket där på nätterna när jag inte märker, för det är inte ofta han nuddar revbenen under dagen.. Skumt! Men nu är jag konstant öm där och det är ibland jobbigt att sitta upp eller ligga i vissa ställningar.. 

Idag har vi slappat på fm, tog en tur till Skogås och hälsade på pappa :) De andra var inte hemma.. Hämtade även det som de köpte till oss från Gekås! Skickade med en lista på saker som vi ångrade att vi inte köpte mer av när vi var där, så det var ju superbra att dom skulle dit nu innan bebis kommer så att de kunde köpa det åt oss :D var ju mest babysaker jag hade skrivit på listan, hehe.. Efter snabbvisiten i Skogås så hälsade vi på Micke och Albin, och så följde de med oss hem - och nu är vi här! Har busat med lilla prinsen i några timmar så nu sussar han så sött :) 




Some sexy shit

Leave a comment bitch:

Give me your name, baby:
Remember me?

Your e-mailadress: (publiceras ej)


Din blogg, bitch:


What's on your mind, cutie?:

Bye sexy!
RSS 2.0