Nyårsafton imorgon

Detta har varit ett bra år, men det har gått så SJUKT snabbt så det går inte ens att beskriva... Känns som om förra nyårsafton bara var för ett par månader sedan. Det gäller verkligen att ta vara på tiden! 

Min lilla bubbi har utvecklats enormt och lärt sig krypa, gå, vinka, klappa händerna, göra slängpussar, rörelserna till imsevimsespindel och mycket mer! Han kan prata, nya ord hela tiden! Vissa ord måste man gissa sig till vad de betyder men många ord kan han säga väldigt tydligt :-D Stolt i mammahjärtat är bara förnamnet! Det är så roligt att se honom utvecklas och märka att vi har lärt honom så mycket redan nu, bara på ett år! 




Nästa år vid den här tiden har vi nog sålt lägenheten och börjat packa inför flytten! Flytten till vårt egna hus :-D Ser fram emot att få ge Hugo ett eget rum <3 Och kanske ett syskon ;-) Men som sagt, det blir om ytterligare ett år, hehe... 

Imorgon firar vi nyårsafton med mina päron. Det ska bli himla skönt och mysigt att bara vara vi. Skönt också att slippa handla och fixa/stressa, bara bli serverad som gäst hihi :-D Och framförallt bekvämt att kunna sova över så man slipper åka hem mitt i natten. 

Nyårsmenyn i år blir; hummer till förrätt, kyckling/oxfilé och potatisgratäng till varmrätt och vaniljpannacotta med bär till efterrätt, yummie! Och så lite kex & brie, snacks osv ;-) 

Vi hörs nästa år, mina vänner! <3

/ Ems.

Some sexy shit

Leave a comment bitch:

Give me your name, baby:
Remember me?

Your e-mailadress: (publiceras ej)


Din blogg, bitch:


What's on your mind, cutie?:

Bye sexy!
RSS 2.0